пак за някакви басове си говорите,,,трудно да падне под 136![]()
пак за някакви басове си говорите,,,трудно да падне под 136![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дори само за минута да свали до 136 и баса си го спечелил!ако намеря такава флашка ще ти я пратя без да сме се хващали на бас .....
какво разбираш да се задържи над 136 до 01.07,
може да падне и. за 1-2 дни до тези нива евентуално,и после пак нагоре.Аз казвам че очаквам поне още едно падане до тези нива от там нататък дали нагоре или надолу,прогнози не съм правил
Но аз не очаквам това да стане и за това се хващам на бас!
Днес чакам първо да ми активира дългите от 141.80 и тогава да тръгваме на север!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Все пак сложи един СТОП за да вържеш ПОП за да е мирно селото !!!Днес чакам първо да ми активира дългите от 141.80 и тогава да тръгваме на север!!!
Без стоп си обречен пабло !!!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Къде се загуби!
31.03 мина и май твоите прогнози сериозно се разминахаЩо ли си мисля, че завършихме месеца над 141.50 /и то много НАД/
п.п. Как се слага стоп на чакаща поръчка???![]()
Лесно е както задаваш чакаща едновременно поставяш и СТОПКак се слага стоп на чакаща поръчка???
И като се активира чакащата моментално и стопа се задейства ...........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Кажи ми какво ще почерпи след като загуби облога???
п.п. Нали знаеш, че търгувам без стопове!!! Защо смяташ, че сега ще си сложа???
Желая на всички успешен ден! Време е за разходка!!!
Няма как да стане ....
Не съм в България .......
А колкото до почерпката и без облог мога да те почерпя ..........![]()
Вече съм в /играта/ дългите ми са активирани вече от 141.80 и сега не е лошо да се върнем към дългата идея!!!
п.п. Дали няма да прибера до края на деня 40-50 пипа???
Пожелавам ти успех пабло ............
Но да знаеш че пътя до 138,00 е много дълъг
И бая добавки ще трябва да направиш![]()