На тези нива е съпротива трябва да се наблюдава как ще реагира цената около тях![]()
![]()
![]()
На тези нива е съпротива трябва да се наблюдава как ще реагира цената около тях![]()
![]()
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
След колко време очакваш да видиш това 136???Вербалната интервенция,както я наричаш е нищо в сравнение с паричната интервенция ,която може да се приложи
Това че някой казал нещо и нещо поевтиняло за 1 -2 дни не е валутна война
А до 140 миналата седмица го свали тренда, а в скоро време на дневна ще видим един втори лег надолу ,който ще тества нивата от поне 136.00 ,поне аз това очаквам
Тоя тренд какво го движи??? или той се движи от графикатаКакво ще го накара да се срине до 136???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами всяка корекция по принцип се състои от две вълни против тренда или два лега ,все тая как ще го наречеш ...като втория лег обикновенно тества екстремума на първия , или го подминава ..и така като гледам на седмична не вижда да има завършена кореция, понеже няма втори лег надолу
А ти какво виждаш на графиката ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що ме питаш мен нали ти си професораАми всяка корекция по принцип се състои от две вълни против тренда или два лега ,все тая как ще го наречеш ...като втория лег обикновенно тества екстремума на първия , или го подминава ..и така като гледам на седмична не вижда да има завършена кореция, понеже няма втори лег надолу
А ти какво виждаш на графиката ?![]()
Кажи след колко време очакваш 136 и може едно хубаво базче за направим
Нека говорим мъжки стига сме се лигавили като някои хора дето миналата седмица виждаха глава и рамене /сега трябва да рисуваме втора глава според нея вероятно/.
Последна редакция от pablo : 02-04-2014 на 10:08
Ами питам те понеже ми е смешно начина по който правиш анализКоруда казал някога миналата година че йената ще се обезценява и ние повече графика не гледаме , само купуваме и така години наред ,без да влагаме мисъл какво показва графиката
какво значи след колко времеможе и друга седмица , може и след 5 седмица ако има 4 седмици рейндж на едни нива , това задоволява ли въпроса ти
пък може и да не го видим, разбира се, това си е моя прогноза ,ти нали не се интересуваш от чуждо мнение защо ме питаш
![]()
Аз си взех двадесетина пипа от късите тук
и сега ще изчакам да видя дали пак няма да хукне нагоре![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Дали ти е смешен начина по който правя анализ няма никакво значение - просто не го разбирашАми питам те понеже ми е смешно начина по който правиш анализКоруда казал някога миналата година че йената ще се обезценява и ние повече графика не гледаме , само купуваме и така години наред ,без да влагаме мисъл какво показва графиката
какво значи след колко времеможе и друга седмица , може и след 5 седмица ако има 4 седмици рейндж на едни нива , това задоволява ли въпроса ти
пък може и да не го видим, разбира се, това си е моя прогноза ,ти нали не се интересуваш от чуждо мнение защо ме питаш
по важното е, че е верен
Искам да се хванем на бас със тебе за твоето 136 но на теб явно не ти стиска /голям мъжага си/.
И какъв ще е баса, дай предложениеИначе къде ще се видим за почерпката от баса, на морето ,ако идвам към слънчев бряг освен , а кой ще спечели за мен не е кой знае колко важно , аз не твърдя че съм на 100 % прав, просто давам прогноза
Аз ти казвам, че в следващите 2-3 месеца 136 няма да видим /ако нямаме разрушително земетресение или вълни цунами -баса не покрива тези рискове на природата/.
Съгласен ли си???
добре съгласен съм ,последно 136 за 3 месеца време ?? Природни бедствия отпадат, а войни че сега са актуални покрай Украйна![]()
И за какво ще се хванем на бас, или просто за идеята, понеже няма да идвам на 200-300 км само за една бира примерно , нито пък ти предполагам![]()