аааааааааааааа нема мегдан туканка за дълги,късо и това е
толкоз от мене
жалко напоследък немам време да пиша
аааааааааааааа нема мегдан туканка за дълги,късо и това е
толкоз от мене
жалко напоследък немам време да пиша
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Spekulanta (04-04-2014)
Ок и аз нямам време за писане ножалко напоследък немам време да пиша
Поне за търгуване се намира де .............![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Направо ще си изям чорапите с тая двойка. Това изсипване го чеках вчера ама...... Затворих на половината че тръгнах на път и то станало. Много ме е яд.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ми на мен ми омръзна всеки път да пиша,че всеки връх се продава
то е ясно, сега надоле...
Направо ще си изям чорапите с тая двойка.![]()
![]()
И аз...дебнах го дебнах го, и накрая ми остана само да го гледкам на картинка
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Яна (04-04-2014)
При мен не до чудене, а до време беше работата.
Нямах никаква възможност днес през деня.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз заради новините от САЩ не ми се отваряше къса позиция тук, то обаче си е поело надолу, но мисля че ще има пак добра възможност за къси ...................................
Кльомба, много ясно че се продаваказах, че го очаквах вчера да стане връхчето, ама се забавиха нещата. Хубавите неща бавно са казали хората. Но не казвам, че не съм отмъкнал нещо.
----------
Хвана ли се чакам докато изкарам на плюс, може 1 пипон ама да има.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,