въйииииииии... сега кът прочетох - бая реално съм ги описал работите![]()
чукча писател май требе да си чете постовете от време на време
![]()
![]()
поне собствените
![]()
![]()
![]()
![]()
въйииииииии... сега кът прочетох - бая реално съм ги описал работите![]()
чукча писател май требе да си чете постовете от време на време
![]()
![]()
поне собствените
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
я ,че не съм са замислял ...
това Калининград куде са намира ...
да не е там наистина ...щот за руски брокер уж минават ......
Отбой май не е в Украйна
https://maps.google.bg/maps?hl=bg&ta...80%D0%B0%D0%B4
Някъде къде в Полша да е според картата ама де да го знам![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
въйииии аз не ги знаех тез работи
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...80%D0%B0%D0%B4 хем руско хем в централната Европата било значи
![]()
![]()
![]()
това станна работа наистина ..тея руснаци как си ги струпват некви армии къдет си пожелаят ..........
----------
ам че то било център на Източна Прусия това ,даже не е много руско щото пук чехите го оснавали доколкот пише .....въйииии аз не ги знаех тез работи
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...80%D0%B0%D0%B4 хем руско хем в централната Европата било значи
![]()
![]()
![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
само дет не било част от Европейското съюзпа аз си помислих, че някаква далавера има предимно с туй
то е възможно пак де... контрабанда туй онуй - винаги може да се нагласи
![]()
![]()
![]()
Щом са си го взели, значи вече си е руско. Те много се обичат с немците! И с шведите, и с финландците! Ако не бяха взели от шведите прибалтика, сега най-руския град, СанктПетербург щеше да е у шведско.
Ми ко да правят завалиите Те сега хамерикенците искат да струпат армии в Покрайната ама не си правят сметката, че от Калининград може да ги полазят буболечките![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
е то в Калининград не би трябвало да има някаква голяма армияа ако тръгнат да прехвърлят - натовците ще ги забележат със сигурност и ще изпищят на умряло
![]()
![]()
ха ха ,веднага ше го съставиме бизнес плана .....
само да няма и там някои армия стурпана на границата .......![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...