нинджата е на дотнет, метата е mql, което не било толкова еднакво като сиплюсплюс
Добре, че ги има разните зубъри да пишат кодове, че иначе щеше да е бая тежко![]()
е ми за пари зубърите правят всичко.............Добре, че ги има разните зубъри да пишат кодове, че иначе щеше да е бая тежко![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам при Карола не съм имал проблеми с отваряне и затваряне на сделки при новини може би заради обема но 5 дакса са си норм.обем -говоря за "карол - дилинг"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
за новините трябва се намери някои с котировки като на инстата , само че без клаузи като тая за под минути ...
кофтито е че само да се тестнат 20тина брокера са няколко хиляди на вятъра ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
фиксиран спред, моментално изпълнение на стоп-ордери и липса на ограничения за времето и минимално разстояние между нивата![]()
туй требе да се гледа
само че "моменталното изпълнение" обикновено не винаги е избраната опция през по-голямата част от съществуването на акаунта
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
куре , се някъде има некои подобен ,ама некои трябва да каже да не се хабят пари по опити ,,,и да не праят проблеми за няколко превода по хиляда долара ......![]()
требе да се търси из нетавероятно е обаче да има само за определен период от време
и после да се прекратява схемата
принципно кът се промени изпълнението на поръчките (туй е настройка в метатрадер-сървъра доколкот знам
![]()
) и се разваля схемата
а туй са няколко клика
![]()
![]()
Ми що не си четеш жюрналя бре Там сичкото го пише И даже пише кога и колко пътя са те рекотирали
Инстата примерно много зе да се отворка от към рекотиране напоследъка ,ама де де ..![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
тъи е наистина ...
преди имаше по форумите по ясна информация ...сега всичко много прикирито с малки клаузи и постоянно ги менят ...
и настриоките на сървърите също ....![]()
е аз го четях кът търгуйвах новиниама туй не го пише там принципно - може само да се ориентираш - ку позицията се отвори в момента в който цената мине през нея - значи е "моментално изпълнение", ку се получи известно забавяне и естествено слипидж - значи е "пазарно изпълнение" с разни други екстри добавени
![]()