Той май затова Жириновски напоследък не критикува официалното управление на страната - на тема възраждане на имперското могъщество са се сдушили с вожда...........То затова се говори за имперски синдром в мисленето и на съвременните руски политици...
Най-добрият пример за това е Жириновски - той непрекъснато напомня за тези загубени територии предлага начини как те да се върнат....
Вече почти 20 години ги слушам тези негови речи...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еее, по-голяма хумореска не бях чувала.Путин не би изпълнявал никога ничия програма, освен своята си. Поне не и докато е господар на Кремъл.
Но че политиката на Путин импонира на Жириновски и по тази причина сега са съюзници - в това не се съмнявам.............
интересно дали руснаците си го подкрепят Путин, след всичките чудеса дето ги натвори в Украина ....
иначе следващите избори ше трябва големи фалшификации да стават ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
То май целия руски парламент подкрепя тази политика сега...Добре си е опекъл нещата Путин явно......
Е, ние вече многократно сме коментирали имперските увлечения на руската нация. На тези увлечения са подвластни всички, от мужика до президента. Слушала съм коментари на обикновени хора по въпроса - те точно така са се изказвали: "Это была Империя!..." с едно такова хищно пламъче в очите... Как няма да го подкрепят в Думата... Те са главозамаяни сега от химерата за възраждащото се всемогъщество на империята.
Да не би да са свършили темите за Украйна и Русия, та и тук сте почнали да ги "бистрите" ... ?
Я вижте заглавието на темата и помислете, дали има нещо общо с "дискусиите" от последните няколко страници ... ?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Ми то вече никой "не ги пуши" оттатък и сега зеха да си цвъкат простотите където сварят
Още малко и тоя форум вместо политически ,току виж станал, форум за форекс търговия![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
ами политическите теми пак малко или много са свързани с движението на пари ,иначе в общите теми гледам и бг мама сме задминали ......
не че ми пречи нещо де .....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
в общите бг мама само могат да се чувстват като дребни интриганти, а аз си мисля да отворя и такава тема в общите
примерно ** мама![]()