КинО (01-04-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък леко злоупотребих с обема (една идея) късо от 1.38 и нямам търпение да падне 3770 да сложа нулевия, че сега на 3845 ми е далечко пущината.
Целта си ми е 1.36666
----------
Бачо, кога ти беше РД-то, бре.
Точно ти намерих подарък.
http://grabo.bg/kosmopolet-0mufbut
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
може би офертата за него ще е завишена с 4-5 к щото ще му требе двоен памперс.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Absfresh (01-04-2014)
JaY_Z (01-04-2014)
РЕДА би го направил това с КЕФ!!!
Въобще няма страх от подобни неща.
Даже би взел КУЧИК с него и ще го пусне
надоле от 700-800 метра да чуе и види
как последния с ВИЕНЕ ще се размаже доле!!!![]()
язе съм скачал с бънжи от 70-80 метра и се изкъртих от кеф....десет пъте повисоко....десет пъте по голям кеф....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....