точно наличието на червени новини засягащи дадена двойка биха помогнали , но трябва да се внимава с 5.12 , че още ме боли като се сетя![]()
точно наличието на червени новини засягащи дадена двойка биха помогнали , но трябва да се внимава с 5.12 , че още ме боли като се сетя![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
значи това със сделките под 5 минути тука със дибса ше се случва често,
щото инсаид баровете на едночасовата са много малки често и пробивите
стават по новините ....не ги знам инстата дали ше ги сметнат за заплаха ...![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
ами моите наблюдения са , че ако редовно правиш сделки под пет минути следващи общ стереотип при остри движения най- вероятно да не ти ги признаят
мен ми взеха 1000 долара ама вече не им се сърдя
може би трябва да се чакат по 5 минути сделките и за всеки случай стоп на 0 щом влезе ордера
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
също може да се окаже добре да се теглят по-малки суми по- на честопринципно ако се пущат уйдравали по многостотин лева сякаш има по-голяма вероятност да се разсърдят
![]()
![]()
![]()
абе и това го имах предвид и бях заявил 100 , а те ми резнаха 1000 и ми върнаха 100![]()
ако имаш 1-2-3 сделки под 5 минути минават но ако болшинството ти печалби са от такива сделки режат а когато са комбинирани и със новини пак режат
тъи ,сетъпи няма нещо по дибса и понеже еврата са нагоре там и да излезе нещо дълго ше го пропусна ....
кабела или австралиеца ако дадат сетъп надолу може се пробва ....
иначе евродолара под 3750 също ако тръгне натам и даде сетъп .....
туи то... сложна система ....![]()
Не бе не е лоша стратегията ама бавно ще върви далаверата според мен, дето викаш наум така ми се види
ПП то там някъде из мойта тема за експертите и индикаторите се търкаляше един индикатор за инсайд барчетаПравих го по заявка на фицката Ползвайте го ко ви върши работа
Да не се кокорите по графиката само
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
а мерси ,ше го потърся индикатора ,че последно време много малки барчетата по часовата и дето викаш трябва се изследват с лупа хаиа и лоуа .....Не бе не е лоша стратегията ама бавно ще върви далаверата според мен, дето викаш наум така ми се види
ПП то там някъде из мойта тема за експертите и индикаторите се търкаляше един индикатор за инсайд барчетаПравих го по заявка на фицката Ползвайте го ко ви върши работа
Да не се кокорите по графиката само
иначе сделките наистина са по няколко на седмица ,не са много на брои ама ако се слезе на по малките графики пък инсаид баровете много ненадежни ми са виждат ....![]()
Викаш 9 часа барчето за европеската сесия а за хамериканската в 15 часа барчето ли ще е и ако е така кво правим отваряме към 11- 12 часа и затвараме около 15 часа и пак отночало или правим други работиа мерси ,ше го потърся индикатора ,че последно време много малки барчетата по часовата и дето викаш трябва се изследват с лупа хаиа и лоуа .....
иначе сделките наистина са по няколко на седмица ,не са много на брои ама ако се слезе на по малките графики пък инсаид баровете много ненадежни ми са виждат ....![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване