“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
ехее.. че то да събера бонуса на целиот форум нема да ми стигнат парите даже за входната врата на вилата..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (07-04-2014)
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
ivaceda (07-04-2014)
Ами... такова е дереджето, Звездьо.Но пък, както казах, мечтите са безплатни. Като не можем да живеем там, можем поне да си помечтаем, нали
![]()
----------
В нета има рецепти всякакви и за ракийка, и за винце. Има даже с черен пипер. Мъжът ми ми правеше греяна ракия с черен пипер, като ме заболеше гърло....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (07-04-2014)
в студа виното е класика за мен.................................................. .................................................. .................................................. .......................................
----------
това след колко месеца трейдинг обаче.................................................. .................................................. .................................................. ......................
общо събирам 1000 долара бонус, залагам 50 на 50 и после имам 2 000 и после пак 50 на 50 и стават 4 000.. и после пиша пак за новия бонус..това след колко месеца трейдинг обаче .
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ти с такова дублиране, бързо ще ги направиш милион.................................................. .................................................. .............................................
----------
с това греяното обаче няма ли да боли глава ако е повече,нали и захар се слагаше .................................................. .................................................. ..................
Глава боли най-много от количеството.......................... ..това греяното обаче няма ли да боли глава ако е повече,нали и захар се слагаше ..................................................
и от нередовното пиене..............![]()