То от чистач до чистач също има разлика - Знаеш ли как се усеща, че кошчето не се изхвърля всеки ден и че торбичката е една и съща от три ден.ами предполагам ,че няма да има психолог на интервюто за чистач![]()
То от чистач до чистач също има разлика - Знаеш ли как се усеща, че кошчето не се изхвърля всеки ден и че торбичката е една и съща от три ден.ами предполагам ,че няма да има психолог на интервюто за чистач![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то понякога това е целта колежке да се зароди спор или нещо такова помага за бонуксаявно да, няма лошо да пишат дори и за бонус,но не е това начина,защото аз няма да си замълча![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да 88 съм, връзки си трябват в днешно време прав сте, нямаш ли ги дебели като корабни въжета нищо не ставаКолежке специалността ти е супер просто ти трябват малко късмет или връзки (като навсякъде) за да си намериш хубава работа по специалността.
Пък и като ти гледам ника си млада 88 набор (или се лъжа) и бъдещето е пред те
Аз и за това коментирах ,че предимно у трудовите борси има такива хора ....
У агенциите по труда се правят интервютата с тях и след това се пращат при работодателя или някой дори на място го правят , но за това си има регистрация, такси и после процент от евентуалната първоначална заплата ... и то съвсем сериозен бях ,защото съм бил част от тоя бизнес с частните трудови агенции ... но преди много години![]()
![]()
А тогава още дори не се беше чувало за тая професия![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
да има и такива агенции, но това си е бизнес все пак, ако ги устройва работодателите нищо насила не става, а аз не се целя на там имах възможност да ги видя от близо и това не е моята работа, предпочитам в някоя фирма или по-голяма организация
Ясно ми е каква цел имашно тя е къде по-трудна и не знам дали заплащането ще е по-добро
Все пак винаги е по-добре да работиш за себе сиако не беше така , едва ли щеше да си у тоя форум
И пак казвам , не виждам смисъл ... защото тая работа са я вършили хора без това специално образование и то доста добре ,то в крайна сметка опита ни учи на всичко ... без да обиждам никой![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
И аз съм набор 88
Завършил съм Бизнес Администрация Бакалавър. А сега уча финансов мениджмънт (магистър). Но сега съм се ориентирал към най-добрата професия- спекулант![]()
то тоя форум се явява като работодател на много хорасега и заплатите по-редовно почнаха да ги превеждат
![]()
Barabata (06-04-2014)
заплащането или поне стартовото не е удовлетворяващо, да съгласна съм по-добре да работиш за себе си и този вариант обмислям, не само във форума и друго имам в предвид,но за сега е само идеяЯсно ми е каква цел имаш но тя е къде по-трудна и не знам дали заплащането ще е по-добро
Все пак винаги е по-добре да работиш за себе си ако не беше така , едва ли щеше да си у тоя форум
може и да останеш разочарована ..... В големите организации наистина има ЧР, но надали е това което си представяш. Има фирми по ЧР, специализирани не само в подбор на персонал, но и последваща преквалификация, анализи, и т.нда има и такива агенции, но това си е бизнес все пак, ако ги устройва работодателите нищо насила не става, а аз не се целя на там имах възможност да ги видя от близо и това не е моята работа, предпочитам в някоя фирма или по-голяма организация