Кажи какво толкова ще им управлявашУправление на кадрите във фирмата![]()
![]()
или може би ги избираш ?
![]()
Само постове за шефове правят ,но нали всеки иска да е шеф![]()
Кажи какво толкова ще им управлявашУправление на кадрите във фирмата![]()
![]()
или може би ги избираш ?
![]()
Само постове за шефове правят ,но нали всеки иска да е шеф![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
то това е ядрото на всяка фирма отдела по ЧР, според мен, а да не говорим,че се преквалифицираш към човешките ресурси чак 4-ти курс преди това учиш обща психология поне аз бях такаУправление на кадрите във фирмата. аз друго незнам какво вършат в този сектор.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И си представи кой работодател иска човек дето да му казва какви работници са му нужни![]()
![]()
![]()
Туй и на запад го няма![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
И какво научи та чак в 4-ти курс по специалността учи тогава? В наща фирма нямаме НР. книжките на служителите се държат при касиерката която ги попълва, и отделно си имаме и счетоводство. каква друга дейност извършват?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
извинете вие на колко сте години и в кой свят живеете??? странно мислене за интелигентен човекИ си представи кой работодател иска човек дето да му казва какви работници са му нужни
Туй и на запад го няма
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми не е ич странно , за това и повечето с такава диплома не могат да си намерят работа![]()
![]()
То ку си имал бизнес ще знаеш за какво става въпрос![]()
Не могат да си намерят, защото за такава специалност има хляб в по големите фирми, а такива в българия са малко. а и повечето гледат да не наемат такива хора ами да дадет задачата и да натоварят още повече, я секретарка или счетоводството.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
уж сте интелигентни хора отворете и прочетете, аз ли на 25г да ви уча кое какво еИ какво научи та чак в 4-ти курс по специалността учи тогава? В наща фирма нямаме НР. книжките на служителите се държат при касиерката която ги попълва, и отделно си имаме и счетоводство. каква друга дейност извършват?
само не разбрах какво ми е на дипломата скъсала съм си задника от учене,за да я взема прочете какво всъщност означава това и пак ще си говорим и разберете света върви напред не назад все пакМи не е ич странно , за това и повечето с такава диплома не могат да си намерят работа
То ку си имал бизнес ще знаеш за какво става въпрос
то много хора записват такива специалности с който не могат после да си намерят работа тука в България за това трябва да се гледа освен това което те влече да учиш и нещо в което има хляб тука иначе в чужбина трябва да се бяга![]()
Мисля,че от програмния период 2014-2020 са предвидени много пари за програмата Развитие на човешките ресурси.........не знам дали се интересуваш,
не съм много на ясно за механизмите на усвояване и какви са изискванията,не е в моята сфера.......