да, точно за това говоря и аз, мисля че дори и да се преквалифицирам пак нещата ще стоят по същият начинЕ,ич не е странно но кът че ли туй е Лукс ... у таз нашата страна![]()
да, точно за това говоря и аз, мисля че дори и да се преквалифицирам пак нещата ще стоят по същият начинЕ,ич не е странно но кът че ли туй е Лукс ... у таз нашата страна![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То у белия свят тъ взимат стажант , а не кат наще .... всеки иска опит![]()
![]()
то как става тоя номер
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Какво е човек без мечти? като говно без мирис ( извинявам се за израза). едното е неразделно от другото. премахнеш ли на човек мечтите, той не е човек.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Човешките ресурси е много хубава специалност, но трябва първо да успееш да се закачиш някъде. Разглеждай варианта да започнеш някаква работа и после да продължиш с търсенето. Човек желаещ да напусне работа и да постъпи на нова е по-предпочитан![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво ще рече туй, то вече и за това ли дават образованиеЧовешките ресурси е много хубава специалност, но трябва първо да успееш да се закачиш някъде![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
е как бе. То това си е професия. НР, човешки ресурси. в офиса по 3-4 човека. при това доса добри заплатки им плащат май.
да и към стажантските възможности гледам вече, белият свят е далеч от нашите разбирания в Б-яТо у белия свят тъ взимат стажант , а не кат наще .... всеки иска опит то как става тоя номер
и това направих работих в два различни сектора и за сега развитието ми в моята област се осъществява частно и по проекти на хонорар,ако изпаднат разбира сеЧовешките ресурси е много хубава специалност, но трябва първо да успееш да се закачиш някъде. Разглеждай варианта да започнеш някаква работа и после да продължиш с търсенето. Човек желаещ да напусне работа и да постъпи на нова е по-предпочитан
това е специалност свързана изцяло с подбора и цялостното после развитие на персонала,а с две думи бившите ТРЗ-таКакво ще рече туй, то вече и за това ли дават образование
Да , то на мен ми е ясно какво значи ... но пък не знаех че с образование били тез ора![]()
![]()
кът че ли най-измислената професия
![]()
![]()
![]()
ми не не мисля така,защо да е измислена вие случайно какво не измислено сте завършили?Да , то на мен ми е ясно какво значи ... но пък не знаех че с образование били тез ора кът че ли най-измислената професия
Управление на кадрите във фирмата. аз друго незнам какво вършат в този сектор.