Благодаря Ви. Начинаеща съм, засега чета, разглеждам и разбира се правя първи стъпки в търгуването, но с демо сметка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пълна идиотщина! Не знам защо въобще си наричат жените "жени", нещо от рода нa "безплатни роботи за мъже" ще е много по-подходящо. След 2-3 века може да доживеят да разберат и що е това компютър, че и за форекс да чуят случайно, ако все още съществува дотогава тоя вид търговия, пък ако получат разрешително от мъжете им могат и някоя сделка да пуснат.... И ако въобще съществуват араби, че както са тръгнали да се самоизбиват.
Слава на Аллах, че не е пожелал да съм мюсулмано-арабка!
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 14-11-2014 на 21:46
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
А какво става с две готини трейдърки от форума- Алба и Хепи?
много време не са се повявали![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe (17-11-2014)
Ми кво - печелят големите милиони и си траят, за какво им е цял свят да ги разбира.То и още някои подозрително зачезнаха, може би и ние с теб ще зачезнем след някоя и друга година - все пак тия, които зачезват са писали тук и не само тук много преди нас - може да им стига толкова форумен стаж.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356 (20-11-2014)
ех, жените трейдъри, Кльомбата ми липсва, къде се изгуби това момиче?
Каролин Форте е експерт по почистване и дава някои съвети за това, кои места у дома пренебрегваме, когато почиствате, а не би трябвало:
Прочети повече на: http://profit.bg/news/10-mesta-u-dom...id-131202.html