“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Е добре бе госпожо извинявай .............
Сбърках рейсаей мине не мине време и се появява някой умник като теб с грандомански ник и куп глупости , не си ми интересен , казах ти каквото имаше да ти казвам .
Много си малък да ми говориш по този начин , още повече че плоските ти шеги не са ми интересни
Жив и здрав бъди![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
'дечко' принципно значи 'момче' или нещо подобноте го ползват кът трябва да се обърнат неофициално към обслужващ персонал - бармани примерно
сърбите и те го ползват мисля
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
че нали си има дума за това - момче ..'дечко' принципно значи 'момче' или нещо подобно те го ползват кът трябва да се обърнат неофициално към обслужващ персонал - бармани примерно сърбите и те го ползват мисля
какво е това дечко ?
това първо и второ , какъв ти е той на теб , че ще ти говори по този начин ?
ще фамилярничи с теб , ще кажеш че си му първа дружка ?
kypa
Успокой топката ваааааааааааааа
Сипи си една домашна и това е![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
А ако дойде тук в България и се изрази така ще ми е интересна реакцията на ответната страна![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
туй на сръбски и на македонски диалект думата брянали туй викам
и аз по тоз начин реагирах, че по нашенски по други начин се приема
ама при тях не е тъй
![]()
днес научих нещо от теб , май доста инфо даде ....ама това за дечко не го знаех , а и тъпо ми звучи на ментуй на сръбски и на македонски диалект думата бря нали туй викам и аз по тоз начин реагирах, че по нашенски по други начин се приема ама при тях не е тъй)
Да бе разбрах че е на техен език. То и в други страни и наще думи са разчни, я на руски пиши как е джоб примерно![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,