е там у Новините на Енев сутринта дет цъкнах и аз една новина (да се присъединя и аз в новинарската тенденция![]()
![]()
) - по него случай доста добре се дават мнения вместо факти
![]()
![]()
![]()
е там у Новините на Енев сутринта дет цъкнах и аз една новина (да се присъединя и аз в новинарската тенденция![]()
![]()
) - по него случай доста добре се дават мнения вместо факти
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
значе аз мисля, че народа сме ние докато има хора които възпиват децата си да бъдат без крупулни и без сърдечни народа ни още повече ще се озлоби и като за капак тая криза прави хората по кръвожадни готови за агресия докато има такова възпитание нищо добро не ни очаква.искам да ви разкажа случка която видях преди няколко дни и за мен това доказва що за народ сме общо взето случката се случи пред мен докато бях на работа и така един пешоходец не съобразително излезе пред някъв джип мутрата от джипа слезна и почна да псува младото момче след това отиде при хлапака и му заби шамар след това слезна от колата некъв по възрастен човек аз си помислих че ще успокои агресатора но бях в голяма заблуда стареца също удари момчето ок тинейджъра е виновен но това не начина.С тази постъпка можеш да му разбиеш цялата психика а те са с крехка психика на тая възраст от18-20 общо взето това сме ние зависливи,жестоки,без грам свян,без никакви норми на поведение с една дума ДИВАЦИ ,ВАНДАЛИ,ХУЛИГАНИ товае нашия народ![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми ние българите сме компетентни по всеки един въпрос нали знаеш може нищо да незнаем но пак ще сме първи в състезанияата за знания
----------
ми дати кажа честно не ми се вярва да си прав в момента газпром една от най-преоспериращите компани според мен акците те първа ще им се вдигат![]()
Ми нали бяха на големи загуби бе , тъй щели да фалират кът че лигазпром една от най-преоспериращите компани![]()
![]()
тез руснаци са опасни ба , те като при нас може да правят
За ден от печелившо става на парче пица![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
значе аз мисля, че народа сме ние докато има хора които възпиват децата си да бъдат без крупулни и без сърдечни народа ни още повече ще се озлоби и като за капак тая криза прави хората по кръвожадни готови за агресия докато има такова възпитание нищо добро не ни очаква.искам да ви разкажа случка която видях преди няколко дни и за мен това доказва що за народ сме общо взето случката се случи пред мен докато бях на работа и така един пешоходец не съобразително излезе пред някъв джип мутрата от джипа слезна и почна да псува младото момче след това отиде при хлапака и му заби шамар след това слезна от колата некъв по възрастен човек аз си помислих че ще успокои агресатора но бях в голяма заблуда стареца също удари момчето ок тинейджъра е виновен но това не начина.С тази постъпка можеш да му разбиеш цялата психика а те са с крехка психика на тая възраст от18-20 общо взето това сме ние зависливи,жестоки,без грам свян,без никакви норми на поведение с една дума ДИВАЦИ ,ВАНДАЛИ,ХУЛИГАНИ товае нашия народ
Привет съмишленико, засега аз бях единствената дето твърдях, че сме калпав народ и не може да лежим на кълките на няколко човека дето са се откроили и ги броим за велики.
Щото всичко ние дотам, да си гледаме нейде в миналато, щото настоящето не струва, а бъдеще не се очертава.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Някой от колегите беше качил миналата седмица статията,не ми се търси сега.......ми дати кажа честно не ми се вярва да си прав в момента газпром една от най-преоспериращите компани според мен акците те първа ще им се вдигат
................
По въпроса за Газпром мисля, че украинците много ще го наядат, сега дето толкова се пенят, че ще съдят, но както писах на предната страница с чукчите писатели нормално да се вярва, че така ще стане.
Малко фактологоия да върнем, имахме една украинска криза, след това пак едни пари се размятаха, след това газта пак беше тия пари, малко преди майдана Янукович- не че го харесвам, но изпарвен пред фалита прие предложението на Русия да му дадат пари и сключиха споразумение за намаляване цената на газа при определени условия, после стана екшъна в Украйна, споразумението не е спазено и на практика пак си върнаха старата дебела цена, която става още по -дебела защото сега вече ще се плаща и мито.
Та поне елементарно на прима виста, колкото и да се пенят при търговски спор в съд нямат много шансове, затова им остана само дезинформацията и пенето по медиите.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
тук малко не съм съгласен с теб ние крадем и с гъза си докато руснаците крадат разумно и остават за идните поколения незнам дали знаеш но преди време един от добрите автомобилни гиганти ще ше да прави завод тук но знаеш ли защо се отказаха защото всички знаят за легендите за българите че сме един от най-крадливите нации нема статистика но мисля че повече от 80% щеше да бъде ако имаше погледни на улицата с какви коли се движат хората и ще ми кажеш че това са спечелени с труд пари ли вече съм голям за да вярвам че златната рибка съществува![]()
Ми не знам колко сме крадливи , но съм сигурен че руснаците не знаят колко газ изнасят ... но знаят колко пари искат![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.