Ами започвай да учиш или да спамиш тука ,как какво![]()
Ами започвай да учиш или да спамиш тука ,как какво![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
зарязах спама. Четене му е майката. и мисля да пробвам със една стотарка колко ше изкарам. даже има май тема такава.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
До 3 месеца минималната заплата в целия Европейски съюз може да стане 450 евро. Това заяви еврокомисарят по заетостта и социалните въпроси Ласло Андор, като потвърди, че Европейската комисия прие такова постановление. По думите му увеличението на минималната заплата в България от 170 на 450 евро няма да създаде сътресения в икономиката.“Ние много внимателно сме проучили реалната икономическа ситуация в България.
http://news.plovdiv24.bg/486353.html
колко е реалистично незнам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То това ако стане в БГ 450 евро минимална заплата,90% от фирмите ще фалират на момента,а бюджета незнам откъде ще извади пари да плаща на огромната администрация и държавни служители.
не мисля че ще фалират 90% от фирмите. Всички викат че има още криза, а същевременно си пълнят гушите и ходят на почивка къде ли не. за разлика от обикновеният българин, иначе това няма да стане с тея 450евра в целия ЕС. ще се събсидират от ЕС ли държавите с по нисък стандарт? Тук в БГ има нужда с тея мангали които ни лапат от данъците.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Много оптимистично, за реалистично не знам ...
а дали са наясно вече откъде ще дойдат парите за увеличението![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Не ми се вярва това да се получи, 450 евро заплата в България е нереалистична.До 3 месеца минималната заплата в целия Европейски съюз може да стане 450 евро. Това заяви еврокомисарят по заетостта и социалните въпроси Ласло Андор, като потвърди, че Европейската комисия прие такова постановление. По думите му увеличението на минималната заплата в България от 170 на 450 евро няма да създаде сътресения в икономиката.“Ние много внимателно сме проучили реалната икономическа ситуация в България.
http://news.plovdiv24.bg/486353.html
Абсурд да стане...То това същото като с визите...Преди 3 месеца обявиха от ЕС ,че искат да се махнат визите за Бг и румъния ..Никаква реакция от Сащ...даже не им мигна окото...Сега отново обявиха ,че искат махана на визите за всички от ЕС ОСВЕН ЗА БЪЛГАРИЯ....отново никаква реакция от САЩ![]()
Ако стане минималната заплата 450 евране мисля че ще фалират 90% от фирмите. Всички викат че има още криза, а същевременно си пълнят гушите и ходят на почивка къде ли не. за разлика от обикновеният българин, иначе това няма да стане с тея 450евра в целия ЕС. ще се събсидират от ЕС ли държавите с по нисък стандарт? Тук в БГ има нужда с тея мангали които ни лапат от данъците.
до 12 месеца ще има още над 500 000 безработни!!!!
Само не знам колко ще падне събераимостта на бюджета
да храни 700 000 чиляка на държавна издръжка и дали
ще има 4 200 000 000 лефа да пълни дефицита
на пенсионото, че да има пенсии за дрътите!!!!
МИсля,че до края на мандата на БСп-то е да стане 400 и нещо....левчета