Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Професионализма предполага разделение на труда и специализация
РЕДА нема да тръгне ся и да рисува))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
INedelchev (28-03-2014)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Реде, сега като се усети как се пускат графики
какво ще стане с бедния художник
май ще ме удари безработицата ...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,
Той РЕДА, ако искаше и до сега можеше
да пуска тука картинки, но не искаше.
РЕДА днес го разреши тоя проблем и
винаги ги разрешава подобни щото
не трае нещо да не ще да работи на компа му.
**g е обяснила много правилно проблема!!!!![]()
INedelchev (28-03-2014)
Ай едно Наздраве да ви кажа
След малко ше затваряме сергията)
Неска биваше, ся и Олюто ку друсне още 20-30 точки ше е Супер![]()
Айде наздраве колега, дано имаме 55 поредни печеливши седмици като тая!Ай едно Наздраве да ви кажа![]()
![]()
РЕДОВАН.....днес мисля да го подмия и да го обърнем в другия крачол.....имам дълбоки съмнежи че си си дал акаунта на друг да шотне картинката.....ма ако се лъжа да ти е честито СЕФТЕТО.....сега трендака за Абса ке покажеш ли....че и аз като него като чуя от тук до тук без графе.....и го отминавам....
----------
Путин към Обааама----ей кюмюр найш ли кък му викаме на Аляска
Обаааама------ненам
Путин------------ Айс-Крим......
мухахахахахахах------![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
РЕДОВАН.....днес мисля да го подмия и да го обърнем в другия крачол.....имам дълбоки съмнежи че си си дал акаунта на друг да шотне картинката.....ма ако се лъжа да ти е честито СЕФТЕТО.....сега трендака за Абса ке покажеш ли....че и аз като него като чуя от тук до тук без графе.....и го отминавам....
----------
Путин към Обааама----ей кюмюр найш ли кък му викаме на Аляска
Обаааама------ненам
Путин------------ Айс-Крим......
мухахахахахахах------
трябва д му се вика айс-кюмюр
Добрю ютрю)
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!
КаВенце първо!!!
Ко ще правим днеска КООООООО???)
ДЕЦА И КРЕДИТИ......... ТУЙ МОГА НАИ-ДОБРЕ............
банките днес не работят.........немам избор............
ДОБРУТРУ............!
----------
КО ПРАИМ С ЧАСОВНИЦИТЕ??????????КО...ООО?
----------
еи това лежерното си слушам....................с кавето.......
http://www.youtube.com/watch?v=VFRvrvuciuc
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Добро утро колеги. Викаш не работят банките а? ами ако и жените кат спят още ко праим тогава ?)
The trend in need is a friend in deed,,,,,,