Абсе, май дирекно към 1.3660 тръгнахме, без да върим нагоре
Давай доларееее![]()
Абсе, май дирекно към 1.3660 тръгнахме, без да върим нагоре
Давай доларееее![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тригера беше испанската инфлация
дефлация от минус 0.2%
дори я нямаше по повечето календари тази новина.
Технически сме много надолу. Поне аз имам конструкция , която е за як селл и показва, че ще има множество селл сигнали.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
аз се събудх в 10 без 2 и гледам,беше ми активирало поръчката за продайван а 1.3745 и тъкмо стана 10 часа и то си се изсипа.Кажете ми имали по хубав начин да се събуди човекD .Затворх я на 1.3717.
Сега се чудя,зе да прави флаг на 5 минутка дали да него пусна пак надолуот 1.3716
Импресионистаааааа.............. ...... Алфонсоууууууууу................. сапунисаха ли те късите австралийчета ................ Сега - вика - на един часа ще се срути . То качи 80 нагоре
. ''оди се пери '' - вика ....................
......... Лафаджия ................. Аре, и тая бонусарка у кофата ........
![]()
За австралийчетата не знам, ама еврака тази седмица КОСМИЧЕСКАТА ИМПРЕСИЯ я превърна в АДСКАТА ДЕПРЕСИЯ.Импресионистаааааа.............. ...... Алфонсоууууууууу................. сапунисаха ли те късите австралийчета ................ Сега - вика - на един часа ще се срути . То качи 80 нагоре
. ''оди се пери '' - вика ....................
......... Лафаджия ................. Аре, и тая бонусарка у кофата ........
Но пък сме края на месеца![]()
Как сте агънца???
то 1,3717 си имаше шанса,но виж за ейтая линия която е дъното на канала по има1,369ж https://www.tradingview.com/x/7YdiVdMi/
Моля те, нарисувай я тази линия на 3717, че нищо смислено не виждам, пък и Бачо там за някакви спирачки говореше.то 1,3717 си имаше шанса,но виж за ейтая линия която е дъното на канала по има1,369ж https://www.tradingview.com/x/7YdiVdMi/
Как сте агънца???