Действай айде, .... довечера пак .......................така е най- добре , да не е случва нищо .
ама като гледам как вървят нещата , и всеки си прави каквото иска ..
от нас нищо не зависи , управляват в света шепа изроди , които се смятат за богове ...
дано да си прав , че иначе лошо ...ще видим ..има време .
Аз обаче мисля да тръгвам , няма да ги чакам , че денят къс
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
не чета подобни книги и не гледам такива филми , но това малко заучено ми се струва .
никой не е казал , че ако има подонба война то ще е на цялата планета ..няма такива неща
това са само приказки , ще е война като всички други , но ужасна са тези които я водят .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Северна Корея вероятно вече разполага с ракети които могат да доставят ядрени бойни глави до континентален САЩ.
http://endthelie.com/2012/04/03/nort...ntinental-u-s/
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ти нали си даваш сметка, че няколко ядрени бомби където и да било по света ще замърсят природата, ще отровят водата, въздуха и почвата на хиляди и хиляди километри.
Ще убият милиони човешки същества, ще причинят страшни болести....... Да изброявам ли? Май няма нужда. Знаеш последствията.Не дай си Боже да се намерят двама-трима луди, които решат да се включат в "хора". И без книги и филми - войната ще пламне.
Абе пепел ми на клавиатурата............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами те трябваше още преди десетилетия да заличат този режим с една инвазия на полуострова .................................................. ..........................................Северна Корея вероятно вече разполага с ракети които могат да доставят ядрени бойни глави до континентален САЩ.
http://endthelie.com/2012/04/03/nort...ntinental-u-s/
да.. отдавна трябваше режима на Обама да бъде заличен.. ама защо викаш на Америка полуостров..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Сигурен съм че някой американски президент го беше казал по време на военната надпреваратаТи руснаците с картофи не можеш да ги уплашиш, Живко. Те и бездруго си ги ядат по всяко време, на Нова година знаеш ли какви вкусни вареники и манты с картошка ще ти направят, ако си им там на гости.
А ако Буш е изтърсил такава недомислица, значи хал-хабер си няма от обичаите на руснаците............ами за американците да ядеш картофи на новина година явно е критерий че си много беден вече
----------
стига бе , има нужда от ядрена войнасега съвсем сериозно , без да ми пука какво мислите или не за мен , но аз смятам че света има нужда от нова война .
При това ядрена .
Има една приказка , че хората винаги нищо не са научили .
Така ще стане пак . Уж да няма друга Хирошима ...и накрая пак там ще идем , така мисля .
И ако това не е Корея , кой друг може да я свърши ?
дано да не съм прав ...ама...ами ако е тотална нали знаеш че нищо няма да остане на планетата освен хлебарки .......................................
ако скоро време не се появи някоя война, хората ще се самоунищожат поради свръхпопулация.. надеждата ми остава в Северна Корея да я свърши тази работа..стига бе , има нужда от ядрена война ами ако е тотална нали знаеш че нищо няма да остане на планетата освен хлебарки .......................................
ако скоро време не се появи някоя война, хората ще се самоунищожат поради свръхпопулация..
-------------------------------------------------------------------------------------------
Мда, тъкмо тази сутрин четох статия по този въпрос:
Велико измиране заплашва Земята. Причина за него няма да са нито падането на метеорити, нито изригването на вулкани, а ще е човекът, твърди видният полски антрополог Богуслав Павловски, професор във Вроцлавския университет, съобщи "Комсомолская правда", цитиран от БТА.
Read more: http://interest.actualno.com/Chovech...#ixzz2xjMvsRKt
звездоброец (02-04-2014)
Зарежи ги хамериканците. Те и шкембе чорба не ядат, нито агнешки главички.
А за нас са си деликатес, че и скъпо ги продават.
Те нека си ядат стековете като подметки............![]()