е то мож да нацвъкваш и усредняване![]()
демек единия вход по системата да е разпределен в три-четири-пет технически
![]()
и тогаз скрипта може да пуща седем маркет ордера и да поставя още 50 лимит
![]()
![]()
е то мож да нацвъкваш и усредняване![]()
демек единия вход по системата да е разпределен в три-четири-пет технически
![]()
и тогаз скрипта може да пуща седем маркет ордера и да поставя още 50 лимит
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако се страхуваш- не започвай, ако започнеш-не се страхувай! / Чингис Хан/
Парите не могат да ни направят щастливи...... но, пък мнооого се стараят!
Абе то Уйчовото мрежа иска да прави серкме или още му казват Грид
Ма няма да има файда щото то за седем сделки парата не стига пък за още много пътя по 7 боже опази
Всъщност мен ме интерисува един други въпрос от доста време преди тази тема
Това е как да го обясня :
Дасе подберат групи от валутни двойки които отворени една срещу друга да са в постоянен рейндж па дори и да е на дневна. Тогава е интересно като знаеш че компилацията от двойки е непрекъснато в плитък рейндж просто на определен период прибираш сухото и после отваряш обратната комбинация докато всичкото пак излезе м плюс и тн.
Последна редакция от saxsten : 04-04-2014 на 21:56
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Bibco (05-04-2014)
Малко наблюдения от поскъпването на йената...последните два дни...
Като цяло групата реагира "дисциплинирано".... и чинно следваше движението на USD/JPY....
Имаше малко разминаване с AUD, NZD....
При тях , движението започна малко по-рано....на 02.04....03.04. / явно повлияно от "фундамента"/...но, сега отново се включиха в групата....
Интересно беше поведението на GBP/JPY....
В първия момент , последва поскъпването на GBP/USD..... в 10 ч......но после се върна и плътно следваше групата....
В края на деня си беше наваксала отклонението.... и сега се движи ..."плътно"
Толкова за сега...
Явно ,ако се ползват индикаторите.... трябва да се има предвид фундамента , потвърждение с други сигнали.... и т.н.....
Това , което наблюдавам е че, този начин на търгуване ...диверсифицира риска и те застрахова срещу такива смущения от паунда/ например/ , като вчера...
В произведението на Джек Лондон "Сърцата на тримата" има двама герои които играят на фондовата борса. Единият е с прозвището "Лъвът на борсата", а другият "Вълкът на борсата". На мен ми допада начина на търгуване на Вълкът.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
saxsten (06-08-2014)
Амииии....давайййй...
Ние можем само да те аплодираме....
Дано успееш....![]()
Аз смея да твърдя, че съм много на Вие с този термин.
Мдаааа....даден стоп
Индика скочи от +10...до -12 ...за 4 часа...
Хмммм....
Ето какво значи да не спазваш дисциплината....
Отчиташ стойности в полунощ...
Всяка самодейност се наказва...
При +10 влязох на "късо"....при JPY
Добре че, влязох с минимален обем....
В полунощ.....стойност -12....
Затварям късите.... отварям дълги....
ТП...–70
СЛ:+10
Ха да видим...сега ....
В случая обаче , "мечия "сценарий.... си остава вероятен...
Е,ако бъркам....ще си платя...![]()
Не ми допада "Кукловода" и след като се опитах ще премина на друга стратегия.