затова сега умната, недей да търсиш големи печалби.................................................. .................................................. ..................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ти си оцелил киоравото тогавасега можеш спокойно да я заколиш защото бонусите вече точно на време се дават
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То тогаз и аз си го спомням , па след туй бая голяма порция ни дадоха![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
аз съвсем спокойно я заколих предната седмицатамън убаво се получи няколко дена почивка
и сега от утре пак го запукваме пазаря на нов отчетен период
![]()
![]()
еми късмет на всички с новия бонус каквото трябва да се случи ще се случи![]()
Пристигна ми картата от скрил, активирах я и сега ще чакам 7-10 дни да ми дойде пин кода. Имам въпрос, като кликна върху "ъплоуд" за да вкарам парите в картата, ми излизат други опции, без Скрил картата ? Как се зареждат парите в нея, трябва ли да чакам да дойде и пина или ?
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
те парите са ти вече в картата - сметката и картата са ти едно колкото пари имаш в акаунта си толкова са и във картатаПристигна ми картата от скрил, активирах я и сега ще чакам 7-10 дни да ми дойде пин кода. Имам въпрос, като кликна върху "ъплоуд" за да вкарам парите в картата, ми излизат други опции, без Скрил картата ? Как се зареждат парите в нея, трябва ли да чакам да дойде и пина или ?
единствено чакаш сега пин кода за да можеш да оперираш с картата
Мерси, питам защото при активирането на картата получих някакви инструкции да уплоудвамИ за това. Иначе и аз очаквах да са на едно.
![]()
![]()
![]()
Тъй де, взимаш пина и точиш банкоматите наред![]()
![]()
Инък е добре да си увеличиш верификациите тъй , да може да оперираш с по-големи пачки![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Как да си ги увелича ? Като съм поръчал картата и съм дал адрес не се ли вдига ? Не искам да си прикачвам банкова сметка по ред причини.
![]()
![]()
![]()