Инстафорекс поема разходите по транзакцията. За момента, каквото си наредил, това и получаваш.Прави впечатление също, че не са ми взели никакви такси, нито инстата, нито скрила.
Инстафорекс поема разходите по транзакцията. За момента, каквото си наредил, това и получаваш.Прави впечатление също, че не са ми взели никакви такси, нито инстата, нито скрила.
явно един път като си търгувал на новини и вече си в черния списък на криминално заподозрянитемай вече всеки път ти ги бавят
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Явно с пейпал не са се разбрали да няма такси, то си е до договаряне.Това само със скрил ли е, защото с пейпал си има такси, но тяхната политика е различна.
Ако все още никой не е теглил чрез Paypal, трябва да отбележа, че транзакциите се осъществяват със субконтрактор, който облсужва и един голям брой онлайн магазини. В този смисъл, има и такси, които са по-високи от таксите на другите платежни системи.Това само със скрил ли е, защото с пейпал си има такси
Emil Enchev (25-03-2014), Barabata (26-03-2014)
Да попитам.
Отварям платформата да проверя двете си сделки от петък, едната затворена - ударен стоп + 4 пипа
Другата е на минус но е активна.
Нямам никакви други, нито отложени ордери нито активни стелки освен 1 !
И сега интересната част, влизам в акаунта в инстата - чуквам на отворени позиции и ми се появяват 3
рефрешвам - пак три- и по странното е че са от 11,02,2014 - миналия месец.
Още по странното за мен е, че тези две сделки които не знам, едната е на -135 а другата на 350+![]()
Какво да правя?
Сигурен ли си, че си отворил правилната сметка? Я погледни номера и, същия ли е като бонусната?
privelege, сигурен съм, имам 1 активна в МТ4- платформата а в акаунта на инстата 3
проверих всичко по 3 пъти!