Ти гледай поне да е на място където ти ще можеш да го виждашКолко пари ги оскуба
![]()
Ето линк с промоциите: https://www.instaforex.com/bg/contest_forex_sniper.php
Ти гледай поне да е на място където ти ще можеш да го виждашКолко пари ги оскуба
![]()
Ето линк с промоциите: https://www.instaforex.com/bg/contest_forex_sniper.php
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Kaisyn83 (18-04-2014)
Благодаря инфеста. до сега не бях се пробвал на турнирите в Инстата. в интерес на истината само на 1 съм се пробвал. колко е наградният фонд? как ти гипревеждат?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
аз от тези състезания и турнири съм се отказал, че обикновенно още на първия ден, няколко човека изкачат с едни феноменлани резултати![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имат различни варианти, за седмица , месец....Според мен седмичния е добър вариант - пускаш понеделник и петък прибираш
222222222222222222222222
Здравейте. Надявам се и аз скоро да имам повод да пиша в тази тема. Сега обаче ми е рано.
Искам да питам дали важи правилото, че щом съм се регистрирал след 15 число на месеца, то
трябва да си вържа сметка към форума чак след 8-мо число на следващия месец?
Питам тук, защото темата за бонусите е заключена.
Сетих се още нещо - може ли да правя депозити и съответно тегления през Пейпал?
Всъщност ще се радвам, ако тези които имат по-сериозен опит споделят тук кой е най-удобния начин
за теглене? Ще е много полезно, защото интернет сигурността много се клати
напоследък и дори четах оплаквания от различни електронни системи за разплащане.
Няма да споменавам имена, защото аз лично засега съм доволен, но щом други хора
"плачат" е хубаво човек да има едно наум. Лек ден ви желая.
Последна редакция от penman : 18-04-2014 на 13:45 Причина: стилистични грешки
penman
Самия факт че всички сме от толкова години във форума, освен че сме свикнали с него да коментираме сделките си, определено и търгуваме в инстафорекс и си теглим печалбите спокойно
няма лъжа и измама, всичко над бонуса е свободно за теглене когато пожелаеш![]()
penman (18-04-2014)
Тук никому нищо не обещаваче когато някой ти обещава нещо винаги има
милион и една уловки, чрез които да си го вземе обратно с лихвите. Зная и поговорките - "Обещаването не е като даването!",![]()
получаваш бонус за постовете и имаш възможност да търгуваш с него ,
а всичко което реализираш като печалба можеш да изтеглиш![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
penman (18-04-2014)
Благодаря ви за бързата реакция. Беше ми доста отвлечен от основните ми въпроси коментара и се усетих и го
редактирах. Писателите сме такива разсеяни и поетични.
----------
Супер. Благодаря. То още рибата е в морето, а аз съм хукнал с тиганя! Да ми се чуди и мае човек.
Самият факт, че съм нулирал сметките си незнайно колко пъти е достатъчен.
Ако натрупам нещо над бонуса ще ме дават по телевизията сигурно! Ха ха ха !![]()
https://secure.instaforex.com/en/withdrawals
тук са описани всички методи за теглене, Paypal не може да се тегли или депозира
Moneybookers или Skrill новото име се ползва основно за теглене от потребителите![]()
Ок. Благодаря много. Ще проуча нещата подробно. Напоследък чух много добри неща за Скрил и ако ми харесат можеhttps://secure.instaforex.com/en/withdrawals
тук са описани всички методи за теглене, Paypal не може да се тегли или депозира
Moneybookers или Skrill новото име се ползва основно за теглене от потребителите
и аз да се насоча към тях.![]()