Това е най-добрия вариант, стига да има търпение и да не се изкушава да ги пипаЕй че неудобен въпрос задаваш. Ми може пък да е решил да ги направи 5734 и тогава да търгува на едро......![]()
Това е най-добрия вариант, стига да има търпение и да не се изкушава да ги пипаЕй че неудобен въпрос задаваш. Ми може пък да е решил да ги направи 5734 и тогава да търгува на едро......![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тя е от съвсем скоро във форума, може да и трябват месец-два преди да ги направи.................................................. .................................................. ................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Изчакай малко и си почини от търговията
Недей да отваряш сделки ,
докато не си видиш тегленето в скрил акаунта![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Може да отваряш сделки, но ако е поръчан трансфер, то той вероятно ще бъде отказан и обратно кредитиран, за да покрие риска на текущата експозиция. Трансферите се изпълняват за около 1 ден, всеки сам решава дали да поеме риска на експозицията, или да остави търговията за след трансфера.може ли да се отварят сделки когато съм пуснал превод който още не е дошъл в скрила
Spekulanta (12-04-2014)
Най - добре изчакай да получиш кеш и после търгувай![]()
Абе ако е добър сигнала е за предпочитане да не се изпуска заради едно теглене.Вдигай баланса и удвои сметката,пък нека ти върнат тегленето.После ще го дублираш![]()
Аз да попитам за конкурсните турнири в инстата, когато печелиш от там пари - могат ли да се кредитират в същата сметка от форума, или трябва нова да правя![]()
къде се гледат тея турнири. аз нещо немога да ги намеря все. Ти да не би да си печелил от тея турнири?
А има ли по лесен начи за възстановяване на ПИН код-а освен да им пратиш личната карта, че си затрих е-майла. и сега съм им пратил снимка, ама се мотат нещо
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Има ги на страницата на инстата , хубавото при тях е че са седмични -всички се решава бързо и яростно![]()
Относно загубата на ПИН-а , мисля че трябва да се свържеш със съпортите - аз моя съм си го записал в телефона![]()
Аз само да ми го правят и аз ще си ТОТАИРАМ даже. и то на место къде трудно да го видят.че сега седят парите и ме е страх да не взема да направя някоя простотия.
Аз знам че ги има на страницата тутнирите. къде по точно дай линк да се ориентирам.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,