Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При пайнер нямаше такива циркове, тук явно от скрила още не са превели на банката парите, които съм изтеглил. Но са ги отделили настрани.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Питанката на общата сума предполагам ти стои, в историята се появяват тегленията малко по-късно.Пристигна ми и пин кода и успешно изтеглих пари от банкомат. Но сега в баланса ми изтеглените пари са изведени отделно с една въпросителна, пише нещо от рода че тегленето още не е удобрено, а на мен парите са ми в джоба. Чудя се аз трябва ли да правя нещо за потвърдя че аз съм теглил ? Или с времето ще стане окей ?
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Да, нещо такова. Баланса сега е без изтеглените пари, но отдолу има друга сума с въпросителна, на която пише "Тhis is your available balance plus any applicable reserves and/or transactions made with your Skrill mastercard which have not yet been settled."
Аз исках просто да видя какви такси ми е взело за теглене от банкомат и превалутиране, но явно ще трябва да почакам.
Разбира се, че нищо не трябва да се прави, след като парите са вече в джоба. Оттам-наттатък, Скрил да се оправят, нали затова им се плащат комисионни![]()
По-късно идват в историята ,пише ти тегленето и отделно таксата най-евтино е тегленето от банкомат на Райфайзен, както и по магазините доста често има такси, най-дебели са на шел.Да, нещо такова. Баланса сега е без изтеглените пари, но отдолу има друга сума с въпросителна, на която пише "Тhis is your available balance plus any applicable reserves and/or transactions made with your Skrill mastercard which have not yet been settled."
Аз исках просто да видя какви такси ми е взело за теглене от банкомат и превалутиране, но явно ще трябва да почакам.
Единствено досега не ми е взимало такси за разплащане в нета-
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
В нета и на мен не ми взема, защото един вид е местене на пари от скрил сметка в друга скрил сметка. Т.е. всеки търговец , който предлага да му се плати чрез скрил, на свой ред си е открил такава сметка.
колеги кажете може ли да се отварят сделки когато съм пуснал превод който още не е дошъл в скрила или ще върнат парите в акаунтапак питам като идиот за 2 ри път някой ако знае да каже
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.