е разбира се.. даже малко сме позакъснели.. щот СОФИКС-а направи 44% миналата година, а от началото на година е вече 24%+
е разбира се.. даже малко сме позакъснели.. щот СОФИКС-а направи 44% миналата година, а от началото на година е вече 24%+
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
lideto000 (10-04-2014)
така еа трейдъра най-добре може да определи това като гледа борсовите индекси
.................................................. .....................................
----------
купуваме, ама какво да купуваме.................................................. .................................................. .................................................. ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еми шефа трябва да каже...така еа трейдъра най-добре може да определи това като гледа борсовите индекси
.................................................. .....................................
----------
купуваме, ама какво да купуваме.................................................. .................................................. .................................................. ..
Нали той определя графиката и пазара
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако сме закъсняли само малко няма какво толкова да го мислим!!!
Като закъснеем много тогава вече е притеснително.
За съжаление аз нямам свободен ресурс за подобна инвестицияВсичко ми го взема банката
![]()
Туй бездната на отчаянието ли е![]()
![]()
![]()
купуваш връх, продаваш дъно ...... яката работа
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
аз имам един депозит от 17,34 лефа и май ще звема да го изтегял да инвестирам на БФБ-то.. и аз да станъ кът истинските Инвеститори
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Софикс падна от 2000 до 200 пункта, това че сега качи до 500 за мен поне нищо не означава, пък и не виждам нещо да се заливат чужди инвестиции у нас , още по-малко на борсата ни
----------
има го и този момент ,но въпроса е и да го осъзнаеш а не да държиш докато възстановиш парите.................................................. ..................
борсата е изпреварващ индикатор бре Живко.. там се търгуват очаквания.. те когато дойдат инвестициите веке ще е скъпо да се купува..Софикс падна от 2000 до 200 пункта, това че сега качи до 500 за мен поне нищо не означава, пък и не виждам нещо да се заливат чужди инвестиции у нас , още по-малко на борсата ни
Както едно време златната треска![]()
![]()
Станела ли е известна у вестниците , значи е твърде късно да ходиш и да копаеш![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.