"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
lideto000 (31-03-2014), Emil Enchev (31-03-2014)
Очите ти широкоотворени ли са по принцип и да имаш усещането, че все не те свърта на едно място и искаш да направиш нещо, а да стоиш безмълвна е истинско изпитание ?
lideto000 (31-03-2014)
еми в това, че постоянно трябва да правя нещо.. побърквам се като не правя нищо.. релаксирам като гледам филми ( поне мозъка ми да прави нещо) А като съм в компания не млъквам
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
lideto000 (31-03-2014)
Вчера даваха много хубав филм по телевизията "Зрителна измама " се казва - много интересен![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
нарочно не си местя часовника с 1 час напред, щот да съм сигурен, че кът тръгна на някъде, ша стигна на време..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
И аз така най-си го обичам сутрешното кафе, ... бавно, ... мудлярската, ... акумулация на пауър преди началото на деня ...
Но до вечеря не мога да го докарам така ....![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
звездоброец (31-03-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То до вечеря корема не започва ли да алармира че иска да му се подхвърли някаква залъгалка![]()