"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Emil Enchev (31-03-2014), lideto000 (31-03-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
lideto000 (31-03-2014), звездоброец (31-03-2014)
Леле какъв обрат претърпях в този форум за по-малко от месец...Първо ме обвиняваха, че съм мъж.. после че съм жена на Кура.. после какво ли не.. пък сега я виж ти..
![]()
Много Ви Благодаря!![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
значи поне икономично изкарваш цял ден с едно кафе.................................................. .................................................. .............................................
----------
Това може да се тълкува по различни начини.................................................. .................................................. .................................................. ...........
ти май и като си във форума не млъквашТова хубаво де .................................................. .................................................. .....................................
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
и на мен ми се видя малка за министерството, освен ако още не работи като стажант ,както и да е , все са малки заплатите ................................................
----------
моя и през деня алармира ,няма кой да чака чак до вечерта.................................................. .................................................. .........................................