Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
нема таквоз нещо да става брянъл затуй викам да се свиква със стреса и да се усвоява поетапно напрежението
кът тренировка все едно да се получава
със умерено "здравословно" натоварване
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аха някакъв вид пирамида може би - постепенно да се вдига риска и стреса следователно![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
За туй не е добре да се започва с големи суми![]()
![]()
Че тогаз със всичко на куп кът се сблъскаш и отпадаш от играта![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Има го и момента в който вече предполагаш че няма с какво толкова още да се сблъскаш и да видиш и бум ново двайсет![]()
ем аз например отначалото с един процент риск ръцах, после с два, после с пет, после пак с два, после пак с пет, после с десет, после с петгоре долу в такваз последователност
и туй на "акаунти" от по няколко стотака до илядо и нещо макс
![]()
На акунтче с илядо лефа е най-добре кът че ли да цъкаш с 2 иляду леви![]()
![]()
![]()
поне да усетиш нещо
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
.................................................. ...............................![]()
Е поне не си се качвал на 10 процента, как си удрял колеца с толкова малко? Сигурно си пускал доста позиции и са били губещи.ем аз например отначалото с един процент риск ръцах, после с два, после с пет, после пак с два, после пак с пет, после с десет, после с пет горе долу в такваз последователност и туй на "акаунти" от по няколко стотака до илядо и нещо макс![]()