Малко пресоли манджатаАко не гласуваш, нямаш право да критикуваш и дори да коментираш политиката на България, в областта на енергетиката. Поне така е в по-белите държави. Но ние не сме от по-белите държави. Ние сме още чалга държава.
В белите държави, ако някой критикува някакво решение на правителството, най-напред адвокатските кантори проверяват дали този субект е гласувал. Ако е гласувал, не го закачат. Но ако не е гласувал, жална му майка!! Щом не си гласувал, значи си съгласен със статуквото. и да критикуваш, вече е некоректно. В добрия случай ще отнесеш няколко 100тинК глоба!
99999999999999999999999999999999999999999999999999 9999999
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега са на етап, че никой с никого няма да влиза в коалиция, а като замирише на власт и ще почнат сделките.
Те са си направили коалициите отдавна и си цоцат имоти и парички!!!
http://www.webcafe.bg/id_727959399_A...kat_li_drankat
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами ако си от някоя партия, която не е била допусната до изборитеАко не гласуваш, нямаш право да критикуваш и дори да коментираш политиката на България, в областта на енергетиката. Поне така е в по-белите държави. Но ние не сме от по-белите държави. Ние сме още чалга държава.
В белите държави, ако някой критикува някакво решение на правителството, най-напред адвокатските кантори проверяват дали този субект е гласувал. Ако е гласувал, не го закачат. Но ако не е гласувал, жална му майка!! Щом не си гласувал, значи си съгласен със статуквото. и да критикуваш, вече е некоректно. В добрия случай ще отнесеш няколко 100тинК глоба!![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
В кои бели държави е така ? Защото в тези които аз знам всеки има право на мнение и да критикува, без никакви условия. Дори доказано да не си си плащал данъците, пак можеш да коментираш държавата и да имаш мнение.Ако не гласуваш, нямаш право да критикуваш и дори да коментираш политиката на България, в областта на енергетиката. Поне така е в по-белите държави. Но ние не сме от по-белите държави. Ние сме още чалга държава.
В белите държави, ако някой критикува някакво решение на правителството, най-напред адвокатските кантори проверяват дали този субект е гласувал. Ако е гласувал, не го закачат. Но ако не е гласувал, жална му майка!! Щом не си гласувал, значи си съгласен със статуквото. и да критикуваш, вече е некоректно. В добрия случай ще отнесеш няколко 100тинК глоба!
Освен това да не гласуваш също е позиция.
фицката (15-01-2013)
Какво им е бялото на белите държави,където демокрацията е по голяма утопия отколкото в Мадагаскар.Ако не гласуваш означава че казваш никой от вас не става и не искам да ме управлява ,не искам да управлява данъците ми и да взема решения за страната ми ,и тъй като не искам ,няма да гласувам и ще ви критикувам до дупка.Ако не гласуваш, нямаш право да критикуваш и дори да коментираш политиката на България, в областта на енергетиката. Поне така е в по-белите държави. Но ние не сме от по-белите държави. Ние сме още чалга държава.
Има логика в това становище - отхвърлянето на статуквото може да става не само с гласуване срещу него. Човек има избор - може да игнорира политическия живот в страната, тоест да се превърне в имигрант в собствената си страна, а може и просто физически да емигрира...Какво им е бялото на белите държави,където демокрацията е по голяма утопия отколкото в Мадагаскар.Ако не гласуваш означава че казваш никой от вас не става и не искам да ме управлява ,не искам да управлява данъците ми и да взема решения за страната ми ,и тъй като не искам ,няма да гласувам и ще ви критикувам до дупка.
Втория път беше моя избор преди 10 години...
И предполагам не съжаляваш и не мислиш и да се връщаш.Освен да пообиколиш планините ни,да изпратиш залеза от Мусала или нещо подобно.Има логика в това становище - отхвърлянето на статуквото може да става не само с гласуване срещу него. Човек има избор - може да игнорира политическия живот в страната, тоест да се превърне в имигрант в собствената си страна, а може и просто физически да емигрира...
Втория път беше моя избор преди 10 години...
Е, що така бе, Боби? Не ти ли е малко субективно мнението? Аз за разлика от предишните личности на неговия пост, в него пък не виждам нищо подло, а за мазник няма да ти противореча, защото ми се струва, че всички от ГЕРБ треперят пред ББ и му се мазнят. Но пък самият Бойко Борисов е доста принципна и безкомпромисна към мръсотиите личност.
----------
Какво казват фактите:Хора, замисляли ли сте се защо в България - ето вече 20 години партиите, които идват на власт, всеки път преминават през двете фази на човешките чувства - първо - всенародна и всеотдайна любов - след това силна омраза и хулене - направо като в класическите руски роман, където нещата се свеждат само до любов и омраза!?
Така беше със СДС навремето, така винаги е било с комунистите, които въпреки това периодично си идват на власт, така беше и с Царя и ето - сега и днешните юнаци на власт е така....
Не ви ли говори това, че има нещо "гнило" в самата ни българско-славянска народо-психология? Знам, че ще ми напомните, че всеки народ си заслужава своите управници, както и че "всички са маскари" но нека все пак да поговорим за това, ОК?
За първи път - през септември, недоверието към кабинета на Бойко Борисов е по-голямо от доверието - 37 към 32 на сто, сочи национално проучване на обществените нагласи на "Алфа рисърч" за миналия месец, разпространено до медиите.
Така привържениците на управлението спадат до 18 процента. Понижен е рейтингът и на почти всички министри.
От всички политики на кабинета само инфраструктурната печели симпатиите на мнозинството - 60 на сто от българите. От своя страна Лиляна Павлова е единственият министър, еднозначно определян от общественото мнение като успял. От януари до септември тя трупа всяко тримесечие по десет процента ръст в одобрението си и в момента е най-харесваният политик на ГЕРБ с 31,3 процента одобрение. Следват я министрите Николай Младенов - 6,9 процента и Томислав Дончев - 5,8 процента.
НО тези проценти, сравнени с одобрението на предишните правителства по време на мандатите им все пак са много по-високи и по-важното - по-високи от одобрението към която и да било друга партия, въпреки че е в края на мандата си.
Новина отпреди един ден: Въпреки спадащата подкрепа, 27.2 на сто от анкетираните все още смятат, че за България е по-добре сегашните управници да получат втори мандат, а според декемврийските нагласи ГЕРБ остава първа политическа сила.
Само да добавя и един малко жълт факт - доказаната българска пророчица Слава Севрюкова предсказва, че "България ще се оправи след 2017 г, когато дойде на чело на властта една жена-голяма родолюбка. Дали ще е третата на последните избори за президент Меглена Кунева или друга или никоя предстои да разберем след някои от следващите избори.
Последна редакция от Eli2356 : 15-01-2013 на 23:05
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Сигурно сме народ който много се предоверява знам ли,то къде ли не е така,но ние като живеем по-зле и се мятаме по-лесно в двете крайности.