Моята е по-висока, но не с много. От 45 на 67лв. Отдадох го на факта че през декември около празниците здраво готвих, печени пуйки и какво ли не, но не знамАбе аз имам един въпрос - защо има хора, на които сметките им сериозно по-високи отпреди, а на други, при които всичко си е в реда на нещата. Ако е в големината на цената, не трябва ли всички да пищят от завишени сметки??? Все повече се убеждавам, че ни извъртяха някакъв номер, мамицата им![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
според мен проблемът е в срока на отчитане - по всяка вероятност има места, на които въобще не се отчита цялата година, просто се начислява нещо си там, и в края на годината като отчетат и лъсва огромната разлика. Само не разбирам, на никой ли не му идва на акъла такова нещо - просто да проверят какви са били сметките през годината. Ама то сигурно и не това е целта де
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Там е работата, че при мен отчитането си е нормално, за месец. Не е както се оправдаваха че заради празници, отпуски и т.н. са отчели за по-голям периодспоред мен проблемът е в срока на отчитане - по всяка вероятност има места, на които въобще не се отчита цялата година, просто се начислява нещо си там, и в края на годината като отчетат и лъсва огромната разлика. Само не разбирам, на никой ли не му идва на акъла такова нещо - просто да проверят какви са били сметките през годината. Ама то сигурно и не това е целта де![]()
![]()
Аз си мисля че има някакъв саботаж на електромерите.Но никой нищо не казва с подробности.Никой дори и от протестиращите не видях да обясни някъде как му се е получила голямата сметка .Все пак е нормално като си платиш тока ,да се погледне електромера и да се сравнят даннитеспоред мен проблемът е в срока на отчитане - по всяка вероятност има места, на които въобще не се отчита цялата година, просто се начислява нещо си там, и в края на годината като отчетат и лъсва огромната разлика. Само не разбирам, на никой ли не му идва на акъла такова нещо - просто да проверят какви са били сметките през годината. Ама то сигурно и не това е целта де![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не, аз имах впредвид хората с големите сметки.
При твоята сметка си е нормално - просто декември има повече разходи, пък и почивните дни този декември си бяха в повече.
----------
нормално за хора с ангажимент, съзнание. А болшинството не е така - ако е далаверка - мълчим, ако е в повече - вой до дупка. Ама откъде е дошъл проблема - това не е важно.Аз си мисля че има някакъв саботаж на електромерите.Но никой нищо не казва с подробности.Никой дори и от протестиращите не видях да обясни някъде как му се е получила голямата сметка .Все пак е нормално като си платиш тока ,да се погледне електромера и да се сравнят данните
И аз, както казах, имало е явно нещо куцо в цялата работа.
Хем са в реда на нещата, но и хем не са чак толкоз. Предишната сметка отчетния период ми е 15.11. - 07.12. Или казано на български 8 дни по-малко. И сметката ми е тънка. А следващата от 07.12. до 15.01. И то в периода Коледа и Нова Година. Когато по празниците всички са си в къщи по цял ден. Постоянно се готви нещо. Най-дългите вечери, всичко навсякъде свети. И сметката ми отива повече от 4 пъти, спрямо предишната. Все едно някой умишлено точно това се е опитвал да постигне.Абе аз имам един въпрос - защо има хора, на които сметките им сериозно по-високи отпреди, а на други, при които всичко си е в реда на нещата. Ако е в големината на цената, не трябва ли всички да пищят от завишени сметки??? Все повече се убеждавам, че ни извъртяха някакъв номер, мамицата им
И това е вярно,особено има хора,дето не са много наясно как да намалят консумацията на ток,и оттам да им паднат сметките.Хем са в реда на нещата, но и хем не са чак толкоз. Предишната сметка отчетния период ми е 15.11. - 07.12. Или казано на български 8 дни по-малко. И сметката ми е тънка. А следващата от 07.12. до 15.01. И то в периода Коледа и Нова Година. Когато по празниците всички са си в къщи по цял ден. Постоянно се готви нещо. Най-дългите вечери, всичко навсякъде свети. И сметката ми отива повече от 4 пъти, спрямо предишната. Все едно някой умишлено точно това се е опитвал да постигне.
Има и така теза, че нарочно са завишени за да предизвикат напрежениеХем са в реда на нещата, но и хем не са чак толкоз. Предишната сметка отчетния период ми е 15.11. - 07.12. Или казано на български 8 дни по-малко. И сметката ми е тънка. А следващата от 07.12. до 15.01. И то в периода Коледа и Нова Година. Когато по празниците всички са си в къщи по цял ден. Постоянно се готви нещо. Най-дългите вечери, всичко навсякъде свети. И сметката ми отива повече от 4 пъти, спрямо предишната. Все едно някой умишлено точно това се е опитвал да постигне.![]()
тука се топля на ток - и таз и миналата зима, миналата зима тепературите бяха много по-ниски - а сметката ми беше доста по-малка
не пазя тия от миналата година да сравня потребление и пр. обаче таз година неестествено високи ми изглеждат тия сметки![]()