Май забрави как до преди година хората се жалваха, че банките постоянно им вдигат вноските.
.................................................. .................................................. .........................................
До сега съм ползувал 4 лизинга. Нямам спомен да са ми вдигали лихвата. Но пазарна икономика без този продукт не става!!
"Умни" електромери и ваучери за ток предлага министър Добрев
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5520111
Само не разбрах какво им е умното. Под умен електромер разбирам един чип и един дисплей в кухнята ми. И по всяко време на денонощието аз да виждам моментната цена. Ако искат да я разбият на върхова, дневна, нощна и не знам си ква. Да виждам моментното ми потребление. Де да знам долу в избите някой комшия дали не се е прикачил към мене. И да виждам с натрупване. И в kW, и в левове. Значи във всеки GSM от 30 лв. може да има в менюто всички възможни опции и таймери. При електромерите не може!! Хайде де. Дори може да е вързан с нета. И за кво са инкасатори да обикалят напред назад. Всичко директно в енергото. Но и аз да мога да си го гледам ако искам всеки ден.