Дрън-дрън..... Земята била инвестиция.... Имам наследство над 25 декара земя и какво от това? Ако някой иска да инвестира, веднага я продавам.
Дрън-дрън..... Земята била инвестиция.... Имам наследство над 25 декара земя и какво от това? Ако някой иска да инвестира, веднага я продавам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да вземат някакви мерки вече защото като гледам миньорите и направо ми иддва да хвана гората ... поне СМС-и да пуснат да пратях хората някакви пари, че то това е равно на бедствие ... ужас аз думи нямам просто! Това е покаателно за "червената" номенклатура. На захариев бащата бил партизанин ...Такъв резил няма никъде по тази земя .
Явно Ленин е бил адвокат на руската мафия ...
army dad
Цезара, какво ще правиш в гората без нет, пък и банани няма по дърветата, но пък още малко и ще почнат боровинките и гъбките, ако подбереш добре региона.
П.с.шегувам се.Но ми е трудна да вникна в мисълта ти.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той Цезар ей така си ги плямпа...... Мен като ме съкратиха даваха ли ме по телевизията? или някой друг? Ами като не им отърва на миньорите, да си дигат гълъбите от там.
Дължат им по десет заплати на някои от миньорите и се стигнало до там, че няма с какво да си хранят децата а работят тежък труд ...
army dad
Caesar, Последната фирма, в която работех също започна да се ебава със заплатите. Просто напуснах. Защо всички си мислят, че някой им е длъжен? Сега какво? Държавата да им реши проблемите? С чии пари? С моите и твоите, дето си плащал данъци.
Не напускат, по КТ 2 месеца, ако не са ти плащали можеш да напуснеш без предупреждение, защо не го правят.Няма никаква друга работа в областта сигурно и вероятно предпочитат да имат да взимат, което не се знае кога ще е във времето, отколкото да напуснат и да почнат да търсят нещо друго.Карат си на инерция.По всяка вероятност и сега ще почнат да искат да ги съкратят, а не да напуснат, за да вземат максимално обезщетение.
Всеки си е прав за себе си.А по всяка вероятност работодателя не го е направил защото щом няма пари за заплата, няма да има и за обезщетение-омагьосан кръг.
Не е редно да не си търсиш парите ... нали ангарията била по Турско време , присъствие, ала бала ... сега по Съветско е малко по прикрито и тукатите са в милицията .
Турците са по-тъпи и затова така реагирали хората тогава ... сега трепят и хората се успиват като им звучи "величествено"
За справка запалените внуци на цар Освободител в името на Идея !
Последна редакция от Caesar : 24-03-2012 на 22:49
army dad
Тези хора са си изработили парите и трябва да им се изплатят. Друг е въпроса защо държавата е позволила толкова време да не се изплащат заплатите, осигуровките, концесионните такси. Какво стана със след приватизационния контрол?
Защото концесионера е "наш човек" и никой не му мъти водата.А ,като му дойде времето част от тези пари ще бъдат дарени на съответната партия -закрилница,а обикновените хора-кучета ги яли.Прав е Пловсити ,нямат друг избор освен да се спасят нанякъде.........
compos sui