Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пример с свободния в Бургас (не знам как е другаде) тук всички изпаднали си плащат и взимат диплома![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
И те имат вина, но основната вина е в учениците, както казах като няма желание нищо не става, момчетата виждат, че е по-добре да има големи мускули отколкото знания, а девойките виждат как с чифт искуствени цици се успява.Най-лошото е, че няма добри модели за подражание, ако ги имаше нещата нямаше да са толкова плачевни.
Последна редакция от GGBG : 29-11-2012 на 14:50
Те добрите модели за подражание , отдавна са в чужбина. Какво да правят тук? ................И те имат вина, но основната вина е в учениците, както казах като няма желание нищо не става, момчетата виждат, че е по-добре да има големи мускули отколкото знания, а девойките виждат как с чифт искуствени цици се успява.Най-лошото е, че няма добри модели за подражание, ако ги имаше нещата нямаше да са толкова плачевни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма да се съглася, но много дълго трябва да обяснявам, и не са виновни децата от малки, че учителите не преподават, родителите също не виня, защото знаем как се оцелява в бг и се достига до един по-висок стандарт на живот.И те имат вина, но основната вина е в учениците, както казах като няма желание нищо не става, момчетата виждат, че е по-добре да има големи мускули отколкото знания, а девойките виждат как с чифт искуствени цици се успява.Най-лошото е, че няма добри модели за подражание, ако ги имаше нещата нямаше да са толкова плачевни.
Аз нямах времето да обръщам нужното внимание в ранните години и съм дала цяло състояние за частно обучение, за което не съжалявам, а сега сърбам попарата на държавното, все пак в тази възраст учениците още не са готови да са напълно самостоятелни и не могат да се държат с тях като студенти.
Ще ти дам пример от вчерашната родителска среща- даскалка втора година преподава на дъщеря ми, предмет с хорариум 8 часа седмично предава в 3 класа, досега има оценка на едно входно ниво, питам я за дъщеря ми не може да се сети коя е- какво да говоря повече.
И хич не са им малки заплатите, а пък и да са това за мен не е оправдание, като не искат да са учители да си намират друга работа.
Или е важно да държим родителите в кръговрата на частните уроци,седим си на държавната работа на половин ден, да тече сигурното и бичим на частно.
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
Няма как да налееш знания на някого на сила. Но ако има дисциплина, поне тези които искат ще научат нещо. Друг е въпроса като цари хаус в часовете...
Това с хаос си зависи от учителя, защо при едни е хаус, а при други не.
Да вземем елитните гимназии- там влизат деца с амбиции и се предполага че имат нещо на главите- не можеш глупости да им говориш или понеже те мързи да преподаваш през час само да даваш тестове, които така и никога не се проверяват.
Ученика скача според тоягата, като е висока ще скача високо, като я няма се пуска по течението.
Децата, които успяват го правят благодарение на семействата си и това, което то е възпитала и възпитава в тях, въпреки училището.
Не министъра да казва в интурвю, че 12 клас масово не влизали в часовете, защото се готвели за кандидатстване и матури- това не го имам за нормално- за какво е тогава този 12 клас.