Повечето може и да го правят. По-важно е ти какво правиш.
След като виждаш какво е положението, какво си предприел и вече вършиш. Защото аз моите действия ги започнах преди 4.5 години.
Не ме интересува нито кой управлява, нито какви новини се дават по тв-то.....общо взето в близко бъдеще може и бг въздуха да спра да дишам редовно.
Така, че оплаквания може да има много, но да се извиняваш винаги с народа не върви. 90-95 процента от населението е нискокачествена работна ръка или нискоквалифицирана такава. Съответно от такива не може да очакваш развитие. Тяхната единствена цел е да се наядат и да имат къде да спят. Целта при тях е осигуряване на основните нужди и до там. Те дори не мислят дали са способни да отгледат децата си. Те просто ги правят и после се оставят на произвола на съдбата, и като се прецакат казват , че такива били времената.
Така че дали ще затъва някой, много си зависи и от самият него вече. 80-те години когато, ако не си бил партиен член, може да се оправдаваш много с държавата, защото е било тежко и съответно човек е бил ограничен, съгласен съм, но от 2000-та нататък вече не върви.