Това отдавна трябваше да стане. Стига сме им пълнили гагите.От 1 април падат цените на телефонните разговори
Намалението на разговорите идва от промяната на тарифирането. Досега потребителите са плащали по система "60 секунди плюс една".
Това означава, че разговори от по 10 секунди са се отчитали за минута. Сега влиза в сила новото тарифиране "30 плюс 1".
Задължително всеки разговор ще се отчита с продължителност за 30 секунди, а ако е по-дълъг, всяка следваща секунда ще се плаща реално.
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtes...govori-6003613
Трябва до секунда да засичат. Защо закръглят на минутка или 30 сек.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе то който е на договор за повече пари си е на 30 секунди първоначалното отчитане,но тези предплатените и икономичните абонаменти така ги прецакваха клиентите с по 60 секунди.Но ще видим какъв нов номер ще измислят,не ми се вярва така лесно да се предадат![]()
Къде се позиционира България сред бизнес дестинациите в света?
Въпреки че не отбелязва значителен напредък, страната ни отново е сред най-атрактивните за инвеститорите в региона
http://www.investor.bg/bulgaria-on-a...-sveta,165583/
----------
---------------------- ---------------
42-ро място сред 157-те изследвани страни ...............
Не е толкова лошо ...![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Правителството на Пламен Орешарски е успяло да налее 2,5 млрд. лева в българската икономика за седемте си месеца управление. Именно по този начин държавата е подала ръка на бизнеса, а той като компенсация й се е отплатил с много високи приходи от данъци в държавната хазна за последния месец на изминалата 2013-та година.
За първи път от години насам в страната ни може да се постави „равно" между броя на заетите и броя на осигурените българи.
Всички тези успехи отчете министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев на дискусия на тема "Реиндустриализация чрез конкурентоспособност", на която се заговори за ролята на енергийната политика относно постигането на индустриална стабилност и конкурентоспособност у нас.
Министър Стойнев направи пълен прочит на енергийния сектор към момента, ситуацията в бизнеса и отношението на Европа към него.
Утре в страната ни пристига министърът на енергетиката на съседна Турция и поводът за посещението му е да започнат конкретни преговори за изграждането на интерконекторната газова връзка с южната ни съседка.
Енергийният министър призна, че е имало леко изоставане по отношение на интерконекторите с Гърция и Сърбия, но те вече са преодолени.
"Тези газови връзки и изграждането на проекта "Южен поток" ще дадат достъп на българските предприятия до една по-ниска цена на природния газ", изтъкна Драгомир Стойнев и призна, че в момента има една заварена висока цена на природния газ, която обаче трябва да бъде променена.
Е от къде пък дойдоха тези пари и без никой да чуе или да види нещоПравителството на Пламен Орешарски е успяло да налее 2,5 млрд. лева в българската икономика за седемте си месеца управление.................................................. .................................................. .................................................. ......
----------
Пък да не забравяме като бяха сам М-тел, какво лапана от тяхна страна беше .................................................. .................................................. ..............................................
То и сега лапат, та пушек се вдига.Е от къде пък дойдоха тези пари и без никой да чуе или да види нещо.................................................. .................................................. .................................................. ......
----------
Пък да не забравяме като бяха сам М-тел, какво лапана от тяхна страна беше .................................................. .................................................. ..............................................
Глобул ми се виждаха читави, 6 години бях техен абонат, ама и те така взеха да надписват сметки
че се замислям да ги сменя.
Ама дали другите са по-читави, а? ...
Аз съм от първите абонати на М-тел ,
още от времето , когато се плащаше за златен номер,
и съм доволна . До сега не съм имала проблеми .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз също бях техен абонат.
сметките ми все бяха надписани, в чудо се бях видяла.
После се махнах, отидох при Глобул.
Няколко години бях доволна, бяха много точни.
Ама и те вече не са същите - що собственици смениха...
та се чудя къде.
Някой има ли отзиви за Виваком?
Тези не ги харесвам ,Някой има ли отзиви за Виваком?
големи разтакавания бяха преди няколко години ,
когато исках да закрия стационарния телефон .
ivaceda (24-01-2014)