Е казармата поне ти изграждаше някакъв характер, в България 70% от хората са безхарактерни същества.За това някой плаща ли в България? ............................
Напомня ми казармата - тия камъни от тук - там, а ония - о там - тук....
Е казармата поне ти изграждаше някакъв характер, в България 70% от хората са безхарактерни същества.За това някой плаща ли в България? ............................
Напомня ми казармата - тия камъни от тук - там, а ония - о там - тук....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
О да казармата ти изгражда характер....
Пълна загуба на време беше тая казарма... Само простотии и тъпи шапкари
Шапката трябва да ти е на 2 пръста от веждите.... и сега имам синузит.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
трябва да въведат поне военно обучение пак .................................................. .................................................. .................................................. ..............................................
И за мен си беше загуба на време. Аз служих след като завърших висшето си образование и веселите студентски години в СССР и двете години в артилерийския полк в Кърджали ми се видяха направо като каторга в Сибир...
Освен това като новобранец, старите войници бяха с 5 години по-малки по набор от мен и на някои им доставяше удоволствие всекидневно да ми го "напомнят" чрез най-различни гонки...
Добре,че аз когато станах стар войник, нещата се подредиха добре за мен - щабния ме взе да му правя картите и да му пиша на заповедите на пишеща машина, та така в скатавка мина втората година
Но всички тревоги и учения по полигона Корен и окопаванията на 152-мм гаубици посред зима или лято ми останаха като много ярки спомени и сюжет за най-кошмарнитеми сънища и досега...![]()
Чобанов: Държавният дълг на България не е бил увеличен през 2013 г.
Ускорено е плащането по еврофондовете, през второто полугодие на 2013 г. са разплатени 2,2 млрд. лв.
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...2013-g,165421/
Прогнозите са за растеж ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добро утво.
Какво става днес бре. Едва се добрх до форума.
Bibco, при цялото ми уважение към теб, ще си позволя да не се съглася с извода ти за кошмара на военната служба.И за мен си беше загуба на време. Аз служих след като завърших висшето си образование и веселите студентски години в СССР и двете години в артилерийския полк в Кърджали ми се видяха направо като каторга в Сибир...
Освен това като новобранец, старите войници бяха с 5 години по-малки по набор от мен и на някои им доставяше удоволствие всекидневно да ми го "напомнят" чрез най-различни гонки...
Добре,че аз когато станах стар войник, нещата се подредиха добре за мен - щабния ме взе да му правя картите и да му пиша на заповедите на пишеща машина, та така в скатавка мина втората година
Но всички тревоги и учения по полигона Корен и окопаванията на 152-мм гаубици посред зима или лято ми останаха като много ярки спомени и сюжет за най-кошмарнитеми сънища и досега...
Може и да ви е било тежко (спомням си какви писма ми пишеше моят приятел от казармата),
но истината е , че казармата каляваше характерите на момчетата, правеше ги МЪЖЕ!
И ако по-късно ти си се оправял в живота, където и да си се озовавал, замисли се, откъде си получил закалката.
А днешните момченца , щяото им спестиха казармата,
са глезльовци, слабохарактерни, повечето от тях за нищо не стават.
Отткакто свят светува мъжът е носел оръжие и е бил воин.
Векове мъжете са го правили и са смятали това за естествено.
Сега просто излезе нова, изнежена мода.![]()
На мен много жени са ми казвали,че веднага различават мъжете,ходили в казарма.
Вярно,че имаше простотии,обаче човек там се учи на най-важното-отговорност.Защото сега гледам хора уж възрастни на години,а по характер-деца!
Освен това винаги пред жената е стояло предизвикателството да роди,а пред мъжа-да защитава рода![]()
Простотии имаше ,но има и хубави спомени от тамНа мен много жени са ми казвали,че веднага различават мъжете,ходили в казарма.
Вярно,че имаше простотии,обаче човек там се учи на най-важното-отговорност.Защото сега гледам хора уж възрастни на години,а по характер-деца!
Освен това винаги пред жената е стояло предизвикателството да роди,а пред мъжа-да защитава родаПри положение че всички съседни нам държави има задължителна военна служба а ние да нямаме е доста малоумно. Вярно че сега войните се водят с техника, но ние и това унищожихме-ракетни войски вече почти не съществуват а са били 72 % от моща на армията ни , дадени ни кажи речи даром от СССР ние си ги унищожихме сами
Казармата си бе добро нещо. Като седнат на маса, мъжете говорят или за казарма, или за жени.
От позицията на времето гледам от позитивната страна. Но първите 3 месеца, бях свалил 12 килограма!!