Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз нямам такива проблеми , просто се занимавам с различни неща![]()
то наистина омръзва ,но нали трябва да се следи за входове
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Skp, и аз съм за баланса, както спорт и други развлечения и учене, така и знания за съвременната техника са необходими...
Бюджетният дефицит за ноември е 129 млн. лв...От началото на годината салдото е на минус 572 млн. лв. при минус 105 млн. преди година
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...mln-lv,164174/
Виж не стоенето пред монитора е вредно и прочие , но самото седене на стол,легло и прочие е доста вредно![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
То всичко зависи от човека, аз преди например в предишната ми работя бях 99% от времето пред лаптопа. като се върнех в къщи ми беше това първата работа да си го пусна пак. сега не е така. въпрос на навици според мен.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ем то требе и да съ става от стола от време на време![]()
![]()
и през прозореца да съ поглежда даже е хубаво
![]()
![]()
поне 5-10 минутки на всеки час даже
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Ето на....пак политическа пропаганда,Орешко каза,че всичко е наред и се оправяме,даже може и да забогатеем скоро,пък тези гледай какви работи пишат...........Бюджетният дефицит за ноември е 129 млн. лв...От началото на годината салдото е на минус 572 млн. лв. при минус 105 млн. преди година
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...mln-lv,164174/![]()
Мда, той кога се е оправял...Бизнес климатът се влошава през декември
http://profit.bg/news/Biznes-klimatu...id-117172.html