общи приказки, това и студент по икономика първи курс може да го каже....................То това и на слепец му е ясно, че е така...Джоузеф Куинлан: България трябва да направи още, за да привлече инвеститори
Необходима е да се изгради подходяща за бизнеса среда, препоръчва директорът пазарни стратегии в Bank of America
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А щото по форума такива умнотии се пишат,като си такъв отворко напише нещо дето не е в графа общи приказки..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тцъ... тъй свободно не-общите неща не може да се пишат![]()
Партията не позволява
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Коя партия на спама ли.............................................. .
не, не.... нъл на Живко му се караше, че общинарче![]()
за нея партия става въпрос
![]()
![]()
А ти одобряваш ли някой от общинска администрация да се фука , че време бол да си цъка във форума и форекс в работно време- нали всички бяха маскари и прочие, или това се говори само като е неопределено, аз като не съм в далаверкатанито пък ми харесва администрациите да са почивното място на партийните кадри.
Което принципно ако ви пита човек всички ще сте против и сигурно сте ръсили една камара слова за професионална администрация и т.н.
естествено, че не одобрявам... обаче като знам, че нищо не мога да направя по въпроса гледам да не си затормозявам мисленето в тая посока... отделно хората нямаме моралното право да се оценяваме едни други... а да се подчиниш на мързела е може би най-лошото нещо, което сам можеш да си причиниш...
Тук моралните категории нямат място, а категориите редно и нередно и докато в ежедневието си така ги търпите тия неща, какво чакате някой отвън да ви оправи нещата, някой друг, има елементарни неща, за които може да се повлияят, но народа си трайка, само ей така си плювка под сурдинка и дотам му стига куража.
П.с- И твойта е същата, аз няма да съдя никого щото нямам "морално" право,очаквайки реципрочното теб да те оставят на воля да си ръсиш глупост.
не е точно тъй... когато наистина не можем да направим нищо требе да си пазим силите и да акумулираме новитака ако имаме желание един ден ще можем наистина да свършим нещо полезно
а когато се представи реална възможност за действие - тогава трябва да се действа... примерно когато си пряко употребен от системата или някой злоупотребил с нея и можеш да докажеш това в съда и да го изкараш публично и по тоя начин реално да предпазиш други хора и да предотвратиш още действия от въпросното лице или конкретно качество в системата![]()
Какъв съд, говоря ти за най-елементарни неща, отиваш в общината за данъчна оценка да речем, в работно време опънати един плот с три работни места няма никой на тях, питаш охраната, къде са, ами незнам тука бяха, и ти какво трябва да седиш да чакаш лелките да си кажат коя какво готвила и да се наканят да си свършат работата, или много професионално пнаскоро една ми каза, че трябвало да и се пази тишина, че като се говорело пред гишето и не можела да пише и целеше клавиатурата едвам едвам с един пръст и всякакви ей такива.
А пък данъчните са се окопали в някои общини, зад хиляди ключалки и не ебават да ти отговарят в срок, трябва ли да пиша жалби до централно управление , за да си размърда някой задника зда нещо елементарно да си поправи грешно вкараните ми данни от подадените от мен.
Пък чак ще и ми звъни що съм писала жалба, а не съм отишла директно при него- като че ли не съм пробвала, такива примерчета знаеш ли колко мога ти напиша.
Ама народа си мълчи, защото обикновено е гузен и също е лесно да бъде хванат в крачка, та си вика ще търпя, че да не ме подпукат.