Интересно ми е кои са тези фирми инвеститори - сигурно са от Китай - мисля че тях кандардисваше зам. министъра но може и да греша - ако е вярно скоро ще сглобяваме Ифони в кв. Факултето у Софето![]()
Интересно ми е кои са тези фирми инвеститори - сигурно са от Китай - мисля че тях кандардисваше зам. министъра но може и да греша - ако е вярно скоро ще сглобяваме Ифони в кв. Факултето у Софето![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Факултето ще се погрижи де що има металче да го вземе и продаде, няма да цапат инвеститорите я.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
М да , чувал съм слухове за този квартал - като бермудския триъгълник бил - каквото влезе вътре не може да го намериш, но братята китайци си имат своята методика и да се надяваме че ще пожънат небивал успех с нашите майстори.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дано не са намислили в този район да инвестират ,
че не можем да ги догоним, ако остане нещо от инвестицията , да им го върнем![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
и сигурно ще изкараме 6с преди американците
![]()
Защо някой да инвестира във факултету .... те си имат достатъчно инвестиции под формата на социални помощи![]()
Напоследък много се смея на думата реплика как се употребява за откровени фалшификати.
Наскоро ми направи впечатление в магазин за часовници - реплика на Patek Philippe, фалшификатите направо вече си го продават и не им дреме въобще, ония в Хелвецията сигур още не са разбрали.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Дано в крайна сметка решат да инвестират тук, за да не се откажат...„20 големи фирми проучват дали да инвестират стотици милиони евро у нас", пише в. „24 часа"
С представители на 20 големи фирми се е срещал в рамките на няколко месеца зам.-министърът на икономиката Красин Димитров. Имат интерес за инвестиции в милиони, че и милиарди евро у нас, каза той за "24 часа". И уточни, че не твърди, че ще дойдат, а че се интересуват. Въпросът бил да ги привлечем ние, защото разглеждали няколко европейски държави като алтернатива.
В момента се работи по 7 инвестиционни проекта, които са в напреднала фаза на реализация. Единият е в сферата на високите технологии, с възможности за разкриване на 170 работни места, стойността му е за 40 млн. лв. 600 работни места ще се открият в сферата на електротехниката.
Най-големи инвестиции се очаква да бъдат в химическата и преработващата индустрия за 1,4 млрд. лева.