Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да нямам икономическо образование, но не ми е нужно за да виждам очевидни неща и да не вярвам на НЕРЕАЛНИ обещания
Между МРЗ и СРЗ може да направи разлика и едно дете, също така като се вдигне първото ще се вдигне и второто.Но освен СРЗ ще се вдигнат и всички социални плащания обвързани с МРЗ, а това са помощи на стотици хиляди цигани , също безработни, ПЕНСИИ които също ще се вдигнат -които в момента се плащат от бюджета а не от от пенсионния фонд, осигурителни вноски на фирмите и т.н. И ще ми обясниш ли като ИКОНОМИСТ , на един човек който е лаик в тази област, как тези неща ще станат при Икономика ,която в момента е в рецесия и няма изгледи скоро да излезне от нея, като говорим за 50 % увеличение на МРЗ. Тази година Орешарски ще тегли заем за да прави социални плащания, а като вдигнат МРЗ по колко ще теглят по 2 милиарда на година ли ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Изплащането на пенсиите не е обвързано с минималната работна заплата.
Социалните плащания са нищо на фона други харчове, а тая времената заетост в 90 процента от случаите вече се плаща от програми на ес.
По 2 млрд на година по големи разходи от приходите имахме при пожарникаря и Мони...............Да нямам икономическо образование, но не ми е нужно за да виждам очевидни неща и да не вярвам на НЕРЕАЛНИ обещания
Между МРЗ и СРЗ може да направи разлика и едно дете, също така като се вдигне първото ще се вдигне и второто.Но освен СРЗ ще се вдигнат и всички социални плащания обвързани с МРЗ, а това са помощи на стотици хиляди цигани , също безработни, ПЕНСИИ които също ще се вдигнат -които в момента се плащат от бюджета а не от от пенсионния фонд, осигурителни вноски на фирмите и т.н. И ще ми обясниш ли като ИКОНОМИСТ , на един човек който е лаик в тази област, как тези неща ще станат при Икономика ,която в момента е в рецесия и няма изгледи скоро да излезне от нея, като говорим за 50 % увеличение на МРЗ. Тази година Орешарски ще тегли заем за да прави социални плащания, а като вдигнат МРЗ по колко ще теглят по 2 милиарда на година ли ?
Този факт е широко известен но на тебе едва ли щото икономиката явно ти е мъгла.
То и да смяташ маи ти е трудно щото 310 лв е в момента до 450 са 45% а не 50%.....................
45% според мене е твърде малко но е стъпка в правилната посока
А ти какво предлагаш да се дават пари само на полицаи и бюрократи които да спъват бизнеса ли???
Държавата трябва да се грижи за своите граждани изпаднали в не равностоино положение.
п.п. Много да ми е трудно да ти обясня защото ти явно не знаеш какъв е смисъла на МРЗ..........
Борисов договорил с Брюксел близо 1 млрд. евро по-малко за България
21.08.2013 / 18:11 от: Гласове
Снимка: L'Express
Почти по всички оперативни програми средствата са по-малко за следващия период в сравнение с настоящия, съобщи вицепремиерът Зинаида Златанова след като Министерският съвет прие споразумението за партньорство с ЕС, съобщава БГНЕС. Изнесените днес цифри категорично опровергават всички високопарни хвалби на бившия премиер Бойко Борисов за това как лично той е договорил България да получи повече пари от Брюксел. Сравнението между парите, които идват сега от ЕС, и тези през предстоящия програмен период (2014 - 2020 г.) показва, че страната ни ще разполага с над 900 млн. евро по-малко.
..............
http://www.glasove.com/borisov-dogov...ulgariya-28860
Да не е, но с вдигането на МРЗ е предвидено и вдигане на пенсии, не си спомням с точно колко % беше обещал Станишев. Временната заетост е по програми, но помощи за самотни майки, пенсионери , енергийни помощи , помощи за безработица и т.н. са от бюджета. При всички положения ми се вижда нереалистично това което са обещали на фона на икономическата обстановка
Бе на Борисов всяка втора дума е лъжа. То така излиза!!Борисов договорил с Брюксел близо 1 млрд. евро по-малко за България
21.08.2013 / 18:11 от: Гласове
..............
http://www.glasove.com/borisov-dogov...ulgariya-28860![]()
Ок, писах ти в предния пост обясни ми като експерт икономист на лаик,който не вдява от икономика, на кратко с две-три изречения, КАК ще вдигнеш минималната работна заплата с 45 % за 4 години, като в момента икономиката е в рецесия и аз поне не мисля че в близките 3-4 години ще започнем да излизаме от нея. ОБЯСНИ МИ ОТ КЪДЕ ЩЕ ВЗЕМЕМ ПАРИТЕ с две думи....................По 2 млрд на година по големи разходи от приходите имахме при пожарникаря и Мони...............
Този факт е широко известен но на тебе едва ли щото икономиката явно ти е мъгла.
То и да смяташ маи ти е трудно щото 310 лв е в момента до 450 са 45% а не 50%.....................
45% според мене е твърде малко но е стъпка в правилната посока
А ти какво предлагаш да се дават пари само на полицаи и бюрократи които да спъват бизнеса ли???
Държавата трябва да се грижи за своите граждани изпаднали в не равностоино положение.
п.п. Много да ми е трудно да ти обясня защото ти явно не знаеш какъв е смисъла на МРЗ..........
----------
Няма осъден политик за лъжи, затова и всеки върви по този път![]()
Стига ги бърка пенсиите, това са от отделни пера и нямат нищо общо с тия пари, както и помощите за безработица виж откъде се изплащат.
Енергийните и други помощи да са от тия пари.
Елемевнарно какво е бюджета приходи и разходи.
Имаш някакви заложени приходи, които изостават, ама плащанията си седят.
Като е докарана дотам държавата социалните плащания да са много -това е положението да се намира начин да се плаща.
П-с. Не всички ползващи помощи са само лапачи, сега просто няма работа и заплатите паднаха, ако преди 3-4 години не можеше да намериш кой да работи сега за едно място се явяват в път иповече кандидати и не можеш да избереш.
А заплатите също доста паднаха.
Не тръгне ли икономиката не виждам как драстично може да се увеличат доходите, а такива изгледи аз не виждам за момента