Щото такива са ни политиците. Нали са взели камасионни, за да дадат карт бланш на тези компании, да се настанят на пазара. Че аз от месеци не съм влизал в квартално магазинче да купя за 5 лв. нещо!
Щото такива са ни политиците. Нали са взели камасионни, за да дадат карт бланш на тези компании, да се настанят на пазара. Че аз от месеци не съм влизал в квартално магазинче да купя за 5 лв. нещо!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е и аз в краен случай влизам в квартално магазинче и въпреки ,че ме е яд на големите супрмаркети все от там купувам защото винаги намирам нещата по-евтини отколкото в малките магазинчета.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пък и нали ползуваме разни ваучери за базплатна храна. Аз като вляза, то и окото мами. Иска ти се от всичко да вземеш. Като ида на касата, доплатя още три пъти ваучерите. Така ни научиха да пазаруваме повече от там!
Аз ваучери не ползвам,но работих за известно време в един и знам кога и как са му намаленията та се възползвам.
Не са ли тези промоции, дето ги пускат по пощенските кутии? То явно персонала пръв знае какво и кога ще е на промоция.И мен ме подведе един колега. Не умишлено разбира се. Бях решил да си правя кисели краставички. И като му казах "Защо си губиш времето. Еди къде си са пуснали по 80 ст. бройката. Аз си взех 50 буркана" Само че аз имах ангажименти, и не отидох на деня. На другия ден, цената им двойна.
Аз пък станах фен на кварталните магазинчета, откак се спрях, верно че хипермаркети са денонощни, но пък сега открих колко са добри малките магазинчета, има всичко което ми трябва и то качествено, не ти пробутват застояли неща, хляба винаги е днешен, а не на два три дена, като попиташ за нещо и го няма, на другия ден вече почват да го зареждат.Харесват ми, а и в тях губя много по-малко време за пазар, отколкото във хипермаркетите.
А за зимнината друго си е домашната, кой каквото да ми разправя, не че имам време да правя, но съм си намерила начин да се снабдявам с домашна.
Тези промоции също ги ползвам,но специално Кауфланд правят и нещо друго.Понеже там наистина държат на прясната стока вечерно време почват големи намаления,за да свърши стоката става въпрос след 19-20 часа докато затвори,също и неща дето им наближава срока за годност.Като влезеш се услушвай за 600 примерно витрина с облужване 600 това си е код за самите работещи да сменят етикетите,и инфо дамата почва да съобщава по-важните.
А ето съветите на нашия мъдър премиер какво да работим, и кога ще спрат да спекулират с НОИ - да празно е ама кой точи най-много МВР и МНО с ранните високи пенсии, а за тях държавата не внася пари, всичко е на гърба на останалите, като добавим и 600 000 човека с инвалидни пенсии и то какво излиза, че всички останали трябва да внасят и да им увеличат пенсионната възраст заради тия привилигерованите, дето се пенсионират на 55, после още поне 10 годинки си бачкат и взимат и пенсия и заплата.
http://profit.bg/news/Borisov:-Gleda...nid-85130.html
Имам съученици, пенсионирани на 45, вярно, били офицери в армията. Вземат си тавана на пенсията, и сега работят обикновено като бодигардове в банките, пощите, държавните учреждения. Не е лошо да си пенсионер.
Колкото до овцете, малко късно е за такъв бизнес. Скъсана е връзката между поколенията. Да не стане като бизнеса с охлювите. Един познат се запали. Тегли кридити, взе си земята. Тичаше като откачен. и накрая тези дето уж трябваше да му ги изкупят, и гарантираха пазар, вдигнаха рамене. Първо го удариха в качеството. След туй, ами за сега няма пазар, ще трябва да изчакаш ......... Мътна и кървава!
Но не всеки го може като воените и полицаите, ние като не сме станали да опъваме каиша докато ни сложат памперсите е не съм съгласна.
А земеделието и животновъдството хич не елесен бизнес, като всеки друг.
И аз съм се изкушавала да се махна от София, някъде по на спокойно и на двамата с мъжа ми работата винаги ни е била свързана с много пътуване и не би било проблем за нас двамата, но това означава единия да се превърне в шофьор и на разположение на децата, което в София си откарва 4-5 часа дневно ако живееш извън София, така че колкото и да ми се иска скоро няма начин да стане.
Като имам работа сутрин излизам в 7, че да мога да си намеря място за паркиране в центъра и да стигна за 20 минути, да пия едно кафе, а не да вися час и половина в задръстване и тъкмо навреме после за 10 часа зда се върна като тръгне европейската сесия да се вихри
Тия дни един клиент ми каза че съм му била разбила режима с тия срещи в 7.30 сутринта.