Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Пречи ми на джоба. Пречи ми че ги строят върху обработваеми земи. А има нарушени терени от минна дейност, дето не разрешават да се строят. Пречи ми че имаме тъпи чиновници.
Тя рабтатъ тукъ малку е, кат за кривта ръкета и космосъ ... Не мислиш ли? .........
Не са ни виновни технологиите ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Първоначалния замисъл бе да се приложат като покривни. Много еднофамилни къщи, да се оборудват с малки, покривни панели. Колкото за собствени нужди и излишъка да го продават на НЕК. Само че нали винаги си падаме по мегаломанията. Построихме огромни соларни паркове. Върху плодолодни земи. Сега остана само да им се радваме.![]()
Панелите на един покрив, едва ли ще стигнат за нуждите на домакинствотоПървоначалния замисъл бе да се приложат като покривни. Много еднофамилни къщи, да се оборудват с малки, покривни панели. Колкото за собствени нужди и излишъка да го продават на НЕК. Само че нали винаги си падаме по мегаломанията. Построихме огромни соларни паркове. Върху плодолодни земи. Сега остана само да им се радваме.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
GeorgiRR,
Голямо е орязването на цените и на "зелената" енергия от централи, използващи за гориво биомаса. От 182,86 лв. на 131,51 лв. (с 28%) пада изкупната цена от централи с мощност до 5 МВт, използващи за гориво енергийни култури. ТЕЦ-овете с мощност до 5МВт, работещи с дървесни отпадъци, ще получават с 66 лв. по-малко (25%) на МВтчас. На този фон странно изглежда предложението на комисията за леко поскъпване на изкупната цена от ветрогенераторните централи.
ТОВА НЕ СА ЛИ КОГЕНЕРАТОРИТЕ ИЛИКАКТО ТАМ СЕ КАЗВАХА!