Няма излизане от този лабиринт. Решиш ли нещо да оспорваш, актуването на етап от проекта отива някъде във времето. Дето не се знае кога ще е. А ти си инвестирал работа, пари, заплати на работници. И искаш да ти се платят все пак.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е ,неслучайно много работници завиждат на бизнесмените и началниците си,но не смеят да подхванат собствен бизнес,и си работят спокойно макар и с по-малко пари.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman, собствен бизнес не се хваща така лесно. Най-напред трябва да имаш пазар. А при тази стагнация, това е нещо като химера.
Знам ,и аз съм от хората които не смеят да се нагърбят с такова нещо.На заплата, на форекс,може с мрежов маркетинг,но собствен бизнес не смея.
Дразни ме, че на приказки все голям го вадим и много сме в час, кое как трябва да бъде. На практика обаче, продължаваме да лижем задниците на тези, от които смятаме, че сме зависими, само и само да извлечем някакъв келепирец и за нас. А дали сами не сме се поставили в такава зависимост? Системата била виновна - е нали тая виновна система е съградена от човечета, като нас? С по две ръце, очи, уши, крака...С имена и ЕГН-та. И, ако всеки в своя микросвят, спре да върши нещата, които са против неговите собствени разбирания и ценностна система, ще започне промяната на т. нар. система. Големите трендове се чупят първо на малките фреймове.![]()
Толкова си прав, че чак е отвратително.От нас зависи,но колко са хората дето са съгласни да рискуват всичко постигнато за да се противопоставят. Ти от тях ли си.Аз за себе си незнам,не съм давал рушвет,но не ми се е и налагало,нито пък да правя шашми с документи.Ако ми се наложи... .има една поговорка голям залък лапни,голяма дума не казвай,затова и аз ще замълча ако ми се наложи такова нещо.Дразни ме, че на приказки все голям го вадим и много сме в час, кое как трябва да бъде. На практика обаче, продължаваме да лижем задниците на тези, от които смятаме, че сме зависими, само и само да извлечем някакъв келепирец и за нас. А дали сами не сме се поставили в такава зависимост? Системата била виновна - е нали тая виновна система е съградена от човечета, като нас? С по две ръце, очи, уши, крака...С имена и ЕГН-та. И, ако всеки в своя микросвят, спре да върши нещата, които са против неговите собствени разбирания и ценностна система, ще започне промяната на т. нар. система. Големите трендове се чупят първо на малките фреймове.
Има един въпрос, който си задавам :Дразни ме, че на приказки все голям го вадим и много сме в час, кое как трябва да бъде. На практика обаче, продължаваме да лижем задниците на тези, от които смятаме, че сме зависими, само и само да извлечем някакъв келепирец и за нас. А дали сами не сме се поставили в такава зависимост? Системата била виновна - е нали тая виновна система е съградена от човечета, като нас? С по две ръце, очи, уши, крака...С имена и ЕГН-та. И, ако всеки в своя микросвят, спре да върши нещата, които са против неговите собствени разбирания и ценностна система, ще започне промяната на т. нар. система. Големите трендове се чупят първо на малките фреймове.
колко от хората мислят така и дали сме достатъчно за да променим нещо?
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Емо, тебе те няма известно време па избухнешДразни ме, че на приказки все голям го вадим и много сме в час, кое как трябва да бъде. На практика обаче, продължаваме да лижем задниците на тези, от които смятаме, че сме зависими, само и само да извлечем някакъв келепирец и за нас. А дали сами не сме се поставили в такава зависимост? Системата била виновна - е нали тая виновна система е съградена от човечета, като нас? С по две ръце, очи, уши, крака...С имена и ЕГН-та. И, ако всеки в своя микросвят, спре да върши нещата, които са против неговите собствени разбирания и ценностна система, ще започне промяната на т. нар. система. Големите трендове се чупят първо на малките фреймове..за съжаление отново си прав...
![]()