Интересно съвпадение- това е осмото НС от началото на прехода и в него има осем партии.
Интересно съвпадение- това е осмото НС от началото на прехода и в него има осем партии.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Eli2356 (27-10-2014)
истински празник е днес за мен.. просто не мога да повярвам, че любимите ми партии отново се събраха и заработи парламента.. 7 от 8-те са ми най-любимите.. само 8-та не я харесвам чак толкова много..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не мога да се сдържам вече.. отивам пред парламента да ги нацелувам всичките.. много ги обичам...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Може и да те понахранят с доматки и яйчица
..........
Ще замерват ли Баракова с яйца и домати?
http://www.blitz.bg/news/article/298972
тая пък кога успя да се отцепи.. той парламента не е почнал да работи още.. явно някой е надцакал Бюрека в пазаруването на депутати..Може и да те понахранят с доматки и яйчица
..........
Ще замерват ли Баракова с яйца и домати?
http://www.blitz.bg/news/article/298972
А, де, ами бързи са,парламента вече е с кратък срок и нямат време дасе ухажват.
Ми нормално за най-демократичната и безцензурна партийка...........................
.............