не знам само у Дубай дали изобщо са виждали жигула и дали ще ме пуснат през границата.. може да решат, че е някъв вид каруца..
не знам само у Дубай дали изобщо са виждали жигула и дали ще ме пуснат през границата.. може да решат, че е някъв вид каруца..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
само требе да е убаво лъсната и ку седалките са скъсани да се тури нова болана![]()
![]()
тъй жгу помислят за ретроавтомобил някакъв вид жигулито
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то там само карат лукс коли.. изобщо не знам как ще си паркирам жигулито на паркинг и дали таксата нема да е колкото струва самото жигули..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
до като не идеш нема как да разбереш,може после да ти дадат една нова кола за из път обратно.....................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Срам не срам да попитам какво значи тъз думичка болана.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Novak (24-04-2014)
Значи аз съм напред с мойта колекцийка стари автомобили,
В момента е два трабанта един буд турска мечта, една от старите волги и още няколко колици плюс от всичко по едно катастрафирало спряно от движение за резервни части.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
те не са убави тез мазаратита бряку бяха толкоз убави колкот ги хвалят повече народ щяха да ги карат
а то - я двама трима у градО се излъжат да закупят такъв автомобил, я не
![]()
Bibco (24-04-2014)