Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най големите в зелената енергия са Иво Прокопиев и Цветелина Бориславова. Кога точно можем да очакваме, че Тиквата ще развали тези договори???
п.п. Аз що си мисля, че Цветелина върти парите на Тиквата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За зелената енергия надали ще направят нещо, но за ТЕЦ-вете е възможно. Не че и там Прокопиев няма пръст, но май вече имаше някакви практики в другите страни
без конкретни цифри това са празни приказки,може да е така, може да не е.... както за южен поток казваш че не струвал 7,5 милиарда, ама не можеш да кажеш две думи подкрепени с факти колко струва..... смяташ ли че някой те взема на сериозно по този начи
![]()
За апологетите на болен сидеров цифри не важат. Кот каже телевизия хатака , тва е![]()
jivko78 (28-10-2014)
Пабло май откак тръгна на лов с началото на ловния сезон взима на мушка по инерция и къде що съфорумец му попадне.Ако със същата страст стреля и по графиките - евала!
Цветелина Бориславова заяви най-официално пред Кевок Кеворкян и цялата тв аудитория, че няма и никога не е имала бизнес със зелена енергия и това били само слухове, а който има нещо против - да го докаже.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
от Пабло може да видиш само повтаряне на заучени фрази , без каквато и да е подкрепа с факти или мисълПабло май откак тръгна на лов с началото на ловния сезон взима на мушка по инерция и къде що съфорумец му попадне.Ако със същата страст стреля и по графиките - евала!
Цветелина Бориславова заяви най-официално пред Кевок Кеворкян и цялата тв аудитория, че няма и никога не е имала бизнес със зелена енергия и това били само слухове, а който има нещо против - да го докаже.
дори в момента да изкараш 10 доказателства , че нещо е така, той нито ще възприеме, нито ще осмисли това което му казваш
просто ще продължи да си повтаря неговото твърдение, дори да не може да изкара и един факт в своя защита
това се случва абсолютно винаги, изключения досега не е имало
Ох, това ми напомня за една моя бивша съквартирантка - бяхме големи приятелки, докато един ден случайно не стана дума за партии и заявих, че не съм върла седесарка като нея и съм даже безпартийна - почти на бой ми налетя и ме обяви за пълен еретик, антихрист и.. бе квото се сетиш... въобще тотално се отрече от мен.от Пабло може да видиш само повтаряне на заучени фрази , без каквато и да е подкрепа с факти или мисъл
дори в момента да изкараш 10 доказателства , че нещо е така, той нито ще възприеме, нито ще осмисли това което му казваш
просто ще продължи да си повтаря неговото твърдение, дори да не може да изкара и един факт в своя защита
това се случва абсолютно винаги, изключения досега не е имало
Пп: Само дето аз така и не разбрах Пабло коя партия защитава... или ще се ограничим само с твърдото отричане на ГЕРБ?![]()
Последна редакция от Eli2356 : 28-10-2014 на 21:31
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не съм запознат какво общо има Прокопиев с ТЕЦ
Тук също съм скептично настроен защото в предишни НС Тиквата имаше достатъчно време но явно нямаше желание да разваля договорите с Мариците.
Това са хора с промити,болни мозъци.При тях има определена невменяемост, при което се възприема само тази информация, която подкрепя техните възгледи, а всичко друго се отхвърля. Не могат да бъдат разбрани от нормален трезвомислещ човек, това си е един вид фанатизъм....далече от такива хора...Ох, това ми напомня за една моя бивша съквартирантка - бяхме големи приятелки, докато един ден случайно не стана дума за партии и заявих, че не съм върла седесарка като нея и съм даже безпартийна - почти на бой ми налетя и ме обяви за пълен еретик, антихрист и.. бе квото се сетиш... въобще тотално се отрече от мен.