ооо стигало се е и преди, за първи път ми се наби в очите наглото същество когато ставаше на въпрос за циганката при КарбовскиТемата е на дневен ред и не очаквай някой да спре да пише тук...........
според мене и двете доста пресолихте манджата и най-добре поохладете страстите помежду си.......
не всички сме на едно мнение по темата,но до такива нападки никой не си позволява да стига.....и слава Богу....
теми винаги ще има и е супер глупаво да си изостряме отношенията,тук преди всичко сме трейдъри....тоест-колеги...
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Русия отрече да е увеличавала военния си контингент на границата с Украйна
Москва опроверга изявленията на Запада за засилването на руския военен контингент на границите с Украйна, предаде РИА Новости, позовавайки се на изказване на прессекретаря на президента Владимир Путин, Дмитрий Песков.
„За съжаление, Западът говори много и цитира данни, които категорично не отговарят на действителността”, заяви Песков.
////////////////////
Дано да е вярно. Никой няма полза от дрънкане на оръжие.
Обаче Путин и за войски в Крим отричаше, пък видяхме какво стана. Така че не е много ясно все още чии твърдения са верните.
Дано не го разберем, когато стане много горещо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами аз вече писах затова в другата тема ...Започнаха много лоши неща да сеговорят:
Путин струпва войска, НАТО декларира, че ще отговори, 36 страни са заявили, че ще работят за засилване на ядрената сигурност...
като нищо ще вземат да подпалят някоя война, тогава няма да има победители и победени.
Въпросът е дали си струваше заради един Крим такова нагнетяване на напрежението.........
Предупредиха го Путин, сега може всички да плащаме цената..............
Наивно е да се смята , че Путин сам е реишил да прави това .
за мен си мисля , че всичко е поредният сценарий за да се съзадва напрежение в света , нищо ново под слънцето .
Лошо е че ние ( обикновенните хора ) ще страдаме от това .
В календара на Маите не е била предвидена високосната година![]()
![]()
стигне ли се до размяна на ядрен аресенал, не мисля ни най малко да страдамами аз вече писах затова в другата тема ...
Наивно е да се смята , че Путин сам е реишил да прави това .
за мен си мисля , че всичко е поредният сценарий за да се съзадва напрежение в света , нищо ново под слънцето .
Лошо е че ние ( обикновенните хора ) ще страдаме от това .![]()
![]()
![]()
Срещат се Войчех Ярузелски с Рейгън. Рейгън води госта в центъра за управление и казва:
- Виж каква техника имам. Натискам това копче и СССР излита във въздуха. Натискам второто - СССР и Източна Европа- във въздуха. Натискам третото - целият свят във въздуха, само САЩ остават. А Ярузелски му отговаря: -Моята леля през Втората св. война живееше във Варшава. Имаше три тоалетни: златна, бронзова и фаянсова.Но когато по улиците на Варшава се появиха руските танкове, тя се насра направо в коридора.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
лошо няма да се четат хуморески , въпроса е до колко вярваш на тях , а да вярваш и в това няма лошо .
Някой хора - с вяра работят , все още![]()
Пропагандата и манипулирането на общественото мнение също си е вид вяра.
Ти като прочетеш в някой сайт нещо- вярваш ли му автоматично или се замисляш, ако е първото значи си в хумореската.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark