Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
О, мен предпочита да ме обижда, сега ще те подхване и теб, щом не си и от фен групата.
..................
А един интересн факт много се пропуска от речта на Путин при присъединяването- примера с обединението на ИЗточна и Западна Германия, който той даде и сравни присъединяването на Крим като аналогично събитие.
----------
Да.............................................. ............
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Bibco (24-03-2014)
Има някакъв резон за сравнение.............О, мен предпочита да ме обижда, сега ще те подхване и теб, щом не си и от фен групата.
..................
А един интересн факт много се пропуска от речта на Путин при присъединяването- примера с обединението на ИЗточна и Западна Германия, който той даде и сравни присъединяването на Крим като аналогично събитие.
----------
Да.............................................. ............
........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да има, гледах я речта в тубата и най-интересното е, че ни по нашта ни по чужда преса се отбеляза тоз детайл от речта му.
Спрямо сравнението с Косово,това е много по-близо ..............
............
При щурм на Центъра за фотограметрично осигуряване на Украинските въоръжени сили в Симферопол. Момчето е давало наряд на наблюдателната кула и са го гръмнали. Без да знаят, че убиват свой си, руснак. Момчето е живяло в Украйна, служело е във войската , хранело е семейство. След два месеца е трябвало да му се роди второто дете. То ще се роди, надявам се, живо и здраво, но никога няма да познава татко си. Благодарение на волята на Вожда, който командва отвисоко, удобно разположен в лукса на Кремъл.
Spekulanta (24-03-2014)
похвално е , че си загрижена за съдбата на този войник , но тогава няма да е лошо да обсъждаш и съдбата на стотиците убити на протестите провокирани от европа и сащ...При щурм на Центъра за фотограметрично осигуряване на Украинските въоръжени сили в Симферопол. Момчето е давало наряд на наблюдателната кула и са го гръмнали. Без да знаят, че убиват свой си, руснак. Момчето е живяло в Украйна, служело е във войската , хранело е семейство. След два месеца е трябвало да му се роди второто дете. То ще се роди, надявам се, живо и здраво, но никога няма да познава татко си. Благодарение на волята на Вожда, който командва отвисоко, удобно разположен в лукса на Кремъл.
Не съм чела доказателства, това са засега поне само твърдения
Ето, това е вече добре. Страната ни е излязла с единна позиция. Разбира се, не са признали отделянето на Крим.
КСНС подкрепи Украйна и не прие референдума в Крим
България подкрепя териториалната цялост на Украйна и не признава референдума в Киев - около това се обединиха участниците в Съвета по национална сигурност.
"Република България действа като член на ЕС и НАТО като отчита националния си интерес. България работи за това съюзът да има единна позиция по отношение на кризата в Украйна. Проведеният на 16 март референдум в Крим е в нарушение на международното право и България не признава резултатите от него", заяви президентът Росен Плевнелиев след четиричасово заседание.
Становището е прието с широк консенсус, с изключение на "Атака".
Лидерът на партията Волен Сидеров напусна по-рано. Той се обяви срещу позицията в подкрепа на Украйна и заяви, че в докладите на разузнаването Русия е обявена за агресор.
Държавният глава уточни, че КСНС отправя няколко препоръки: Съветът за сигурност към Министерски съвет и Националният щаб за мониторинг да следят и анализират процесите, изпълнителната власт да предприеме действие за недопускане нарушаването на енергийните доставки, българските институции да поддържат активен диалог с българската общност в Украйна.
Възможност за въпроси на журналисти след изявлението на президента не бе предвидена.
"Запазвам увереност, че няма да се стигне до широкомащабни санкции. Ще участваме във формиране на европейската позиция, както и сега сме го правили Ще формираме европейската позиция, чрез участието ни в дебатите на европейско равнище", коментира премиерът Пламен Орешарски пред журналисти след заседанието.
Дали не говорим за оня войник, на който Ивацеда пускаше некролога и се радваше на смъртта му.
Много ти благодаря. Отделяш ми постовете и ми даваш възможност да си правя шотове.
Виждаш ли, ти си мислиш, че ме провокираш, а всъщност провокираната си ти. При това си прибирам факти срещу наглостта ти да продължаваш.
Хайде, оплачи се де, аз не съм писала нито една думичка срещу теб.