И аз се пробвах с акции на Банк оф Америка,ама резултата ми не е много добър,но пък и познанията ми за търговия с акции са бедни.Засега ги търгувам само по чиста графика с японски свещи.
И аз се пробвах с акции на Банк оф Америка,ама резултата ми не е много добър,но пък и познанията ми за търговия с акции са бедни.Засега ги търгувам само по чиста графика с японски свещи.
compos sui
Инцидентно съм търгувал. Но е неприятно, когато отвори съответната сесия и търговията почне с гап. А при акциите всеки ден затварят и отварят сесията. Там е за по-дебели вратове!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много е кратък периода. И за туй не смея да се набълбуквам. Но и акциите, като всеки инструмент. Като му влезеш в ритъм, що не. Последно на САТ купувах. От професионален гъдел. Катерпилар са престижна компания и са №1 в света с пътностроителна и минна техника. И в България по наши обекти има достатъчно техни машини.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е само това ,а и при тях рамото е по ниско иначе процентното движение е по добро от всяка валутна двойка.На инстата не се опитвам,че да не се получи като с петрола и газта,да отказват да изплащат някои сделки заради невалидни котировки....
compos sui
Аз акции търгувах през друг брокер. Инак петрола една вечер ме изправя на нокти. В инстата, а и всички дето аз ги ползувам с МТ4ка търговията спря. А при други брокери вървеше. И направи едно движение повече от долар! По едно време се задейства, но със 30 цента разлика! Та затворих всичко на минутата!
Някой от вас търгувал ли е веднага след голям гап (виждам че го споменавате). Ако е така затваря ли се по-голямата част от гапа до 24 часа.
Малко специалисти има тук за акции,повечето колеги къртят валутните двойки.Но,доколкото знам от личен опит може и да не затвори веднага гапа/24 часа/.Аз поне наблюдавам Банк ъф Америка.
compos sui
Според мен не трябвада се разчи тапрекалено на това да се затвори гапа и само за това дасе направи сделка,освен ако не е това стратегията - да се отваря винаги по посока на затваряне на гапа,но доколко ще е успешна не мога да кажа.
tisho, не е много здравословно. Пазар е и не се знае в каква посока ще поеме!
tisho (25-02-2012)